Tag: My makeup story

Am primit un tag azi de la Deena,pe care intamplarea face sa il onorez tot azi! Wow,eu care tot "amanam" sa onorez tag-urile pentru ca fie postasem deja ziua respectiva,fie uitam efectiv de ele! Si acum spre rusinea mea mi-am adus aminte ca mai am inca un tag neonorat,dar gata pe ala il fac maine :)
Acum s-a nimerit sa fiu la work si sa mai am putin timp liber si "pentru mine" (a se citi "pentru blog")



1. Ce varsta aveai cand ai inceput sa te machiezi?

Oh,long story! Am inceput intai sa folosesc balsam de buze,apoi mascara,asta pe la 15-16 ani.Pe la 18 ani am descoperit ca mai sunt si farduri si fonduri de ten &co.In decursul anului intai de facultate am descoperit si concelearul,pudra &bronzerul.


2. Cum ai devenit pasionata de make-up?

Nu prea imi dau seama.Cred ca mai degraba "microbul" s-a luat de la matusa mea cea mai tanara  (intre noi doua fiind o diferenta de 6 ani).Apoi sora mea a luat de la mine :))
Dupa aia am tot vizionat tutoriale pe youtube.


3. Care sunt cateva din firmele tale preferate?
Nu pot sa zic ca am o firma preferata de la care folosesc orice.In primul rand nu mi permite mereu bugetul si in al doilea rand de exemplu de la Benefit ador concelearele,dar nu si fondul de ten! De la MAC am incrcat momentan doar fardurile si na,nu am cum sa mi fac o idee doar folosind un singur produs.
Dintre marcile folosite pana acum: Seventeen,Benefit,MAC,Estee Lauder,Max Factor.(ordinea e aleatorie)

4. Ce inseamna make-up-ul pentru tine?
 Initial a fost o pasiune,acum e doar un prilej de a ma simti mai frumoasa in momentele in care ma simt urata sau cand vreau sa arat mai umana :))
Cum timpul nu mi permite si nici talentul,a ramas la standiul de "hai sa aratam si noi ok",fara sa am talent sa fac tutoriale & co cum sunt alte fete super talentate!



5. Daca ai putea sa porti doar 4 produse pe fata, care ar fi acestea?
Fond de ten, blush,gloss si mascara (pe gene :D)

6. Ce-ti place cel mai mult la make-up?
Ca te face sa te simti frumoasa,daca folosesti produse de make up corespunzatoare aspectului tau fizic,sa iti sublinieze trasaturile.


7. Care este parerea ta in legatura cu firmele low-end vs. cele high-end?
Am fost suprinsa de atatea ori de firmele "low end" ca au oferit produse la aceeasi calitate cu produsele high-end! Nu conteaza firma,atata timp cat produsul iti place si ti se potriveste!
Asa mi-as dori si eu numai produse Benefit si MAC!


8. Ce sfat ai da unui incepator?
Sa incerce sa exerseze si sa se uite la cat mai multe tutoriale,pe cat mai multe bloguri beauty,ca sa isi poata forma overall o parere despre ce inseamna make up-ul.


9. Ce make-up trend n-ai reusit nicioada sa intelegi?
Trend-ul ala make up fara sprancene! Yuck!!!


10. Ce crezi despre comunitatea de beauty de pe Youtube/Blogspot?

E super sa poti impartartasi si sa poti citi parerile si opiniile altor fete vis-a-vis de make up,beauty &fashion.Acum cativa ani existau doar beauty bloguri in engleza,ceea ce nu era neaparat un lucru rau,dar multe din produsele prezentate de posesoarele blogurilor,nu erau de gasit si la noi in Romania.
 In plus cred ca e mai confortabil ca sa zic asa,sa citesti blogurile favorite in limba ta materna decat in engleza sau in orice alta limba.

"Ofer" acest blog tuturor fetelor care doresc sa preia acest tag.Am sa mentionez totusi cateva fete:
 Camelcutza
Sweet Crazy Lollipop
Katynel
Shopperita
Jules
Inside Beauty
Ramona J
Clarra
Federova
Camelia
Be Beautiful
Anda Zelenca


Mai aveam un pic si scriam toata lista de blogroll ,dar m am oprit la timp :))

Btw nu uitati de giveaway.Mai multe info aici.
Pupici,
Andreea

Supercounters