Streets of Brno [part 2]

Nu e la fel de frumos si impunator ca Praga,dar Brno are frumusetea lui aparte.Arhitectura orasului,aerul ala usor medieval care domneste pe anumite stradute ma face sa il iubesc si sa il asociez un pic cu Sibiul la arhitectura si cu Iasiul la cate dealuri si curbe are :) Se vede ca imi e dor de Romania,nu ? :)
Zilele astea nu a plouat,desi toamna e la ea acasa ,frigul e suportabil dar ceata si bruma nu au incetat sa apara.
Stiu ca nu pe multe dintre voi nu va intereseaza orasul asta,dar am decis in primul rand sa scriu pentru mine,apoi pentru altii.Cum blogul asta e un "bazar" ,imi permit sa astern ce ganduri sau impresii am eu chef.
Stiu ca Ramona J m-a rugat sa ii fac cateva poze din oras,fara sa fie poze vizate ca sa fie artistice sau sa  fie atent alese.
Asadar m-am prezentat ceva mai tarziu cu pozele,dar avand in vedere timpul meu mai mereu limitat sau la cat de uituca mai sunt...Poze voi mai face si vor mai urma,numai job sa am aici :))

Un fel de bisericuta catolica de-a lor,dintr-un cartier tiganesc:

Si in fata acestei biserici,se afla o masuta cu scaunele,care isi astepta oaspetii :)
Un magazin/bazar de covoare,cu cateva la reducere /"sleva":


Imagine facuta din masina:
Vinarie :)

Intelegeti ceva de aici? :DCladire inca nerenovata,dar cum ei renoveaza aproape totul,pariez ca la anul pe vremea  nu o mai gasesc asa :)

Gara si autogara,care e o zona destul de aiurea,inca nu am poze mai exemplificative,dar revin cu alta ocazieDin parcul de vis-a-vis unde locuiesc:

Un weekend cat mai placut in continuare!


Pupici,
Andreea

Supercounters