Testat: Masca de par Yes to Carrots

Intamplarea face ca acest produs sa fie testat de ceva timp,mai exact de mai bine de jumatate de an,in schimb nu am facut review la el.
Azi uitandu-ma pe blog-ul Irinei,mi-am amintit de masca asta de par.Ea va face un review la  Yes to Carrots Gentle Exfoliating Facial Cleanser.

Yes to Carrots este o linie de produse bogate in extracte biologice de fructe si legume, minerale si oligo minerale extrase din Marea Moarta. Contine 17 produse, creme de fata, ochi, corp, sampoane, balsam de par, masti si unt pentru buze.

Sa revenim la masca de par  Yes to Carrots si apropo faceti abstractie de celelalte doua produse Sephora din poza.

Ce spun ei despre acest produs:

Hair & Scalp Moisturizing Mud Mask
With those beautiful luxiurious locks, you're already our muse! Yes To Carrots Hair and Scalp Mud Mask will keep your temptress tresses nourished, moisturized, soft and tangle-free. Let your hair be as radiant as you are!
 • Dead Sea Mud
• Dead Sea Minerals
• Paraben Free
For: Normal to Dry Hair
Size: 250ml - 8.45 fl. oz

Pretul ar fi de 9$ pe site-ul lor oficial,eu imi amintesc perfect ca am luat-o la reducere din Sephora la 10 euro (250 czk).

Habar nu aveam de marca Yes to Carrots pana sa o vad in Sephora.M-a atras ambalajul,apoi ideea ca  produsul contine morcov m-a dat pe spate,eu care mananc morcovi cruzi de 2-3 ori pe saptamana .
Produsul nu mi-a lasat nici un wow,dar m-a impresionat ce miros placut avea si sincer parul meu se simtea sanatos si fresh dupa ce foloseam masca asta de par.
Apoi am uitat de ea si sincer ceea ce facea aceasta masca reusea sa faca si balsamul meu :sa imi descurce parul,sa fie mult mai usor la pieptanat si sa arate sanatos.

Daca as recomanda acest produs? Poate ca da,daca nu ar fi fabricat in Israel :))

Pupici,
Andreea

Supercounters