Testat: Pensule ELF


Daca tot am facut acum ceva timp comanda la ELF Uk, am achizitionat printre altele si cateva pensule.
Am ramas placut suprinsa sa constat ca la doar £1.50/pensula isi fac treaba fiecare destul de bine.Nu imi plac manerele din plastic oricum.
Nu am gasit toate pensulele pe care vroiam sa le cumpar atunci,pe stoc nu erau decat pensula de fond de ten,pensula de "smudge eye" ,pensula de concealer si pensula eyeshadow.


Pensula Pentru Ochi „smudge Eye”

Ce spun ei:
Creaza un aspect dramatic al ochilor cu acest aplicator conic moale, care imbina perfect liniile si umbrele. Toate pensulele e.l.f. Professional au fost create si testate de catre make-up artistul profesionist Scott Vincent Borba. Fiecare pensula are un design ergonomic pentru a se potrivi perfect in mana voastra si a facilita obtinerea unui machiaj perfect.

Parerea mea:


 E o pensula conica,din burete cauciucat ,se poate utiliza pentru estomparea creionului de ochi/tusului sau pentru aplicarea fardului peste creion.Nu e chiar buretel din acela clasic gen aplicator din diverse truse , e un smudger cum ii zice si numele, e ceva mai dur dar suficient cat sa nu irite pielea din jurul ochilor.Este perfecta daca folositi eyeliner sau in orice caz mult negru si nu vreti sa fie atat de evident, o linie dura deasupra ochilor.E buna si pentru smokey eyes,pentru a blendui fardul.Eu as fi vrut totusi o pensula densa si scurta.Oricum raport pret calitate excelent! 


Pensula Pentru Aplicare Fond De Ten

Ce spun ei:

Obtineti un machiaj ultra-fin, fara pori cand aplicati fondul de ten. Pentru rezultate excelente utilizati pensula cu miscari de sus in jos.


 Parerea mea:

Mie mi se pare o pensula cu peri moi si destul de rezistenta.Nu imi place ca imi da senzatia ca pierd mult fond de ten,atunci cand incerc sa mi aplic fondul de ten utilizand aceasta pensula.Totusi,e prima mea pensula pentru aplicarea fondului de ten,deci e doar o parere a unei incepatoare la capitolul "hai sa aplicam fondul de ten cu pensula".
De regula imi folosesc varful degetelor si/sau buretel.Sa fiu sincera am fost surprinsa cat de moi pot fi perii acestei pensule,desi sunt sintetici! In plus ai un control destul de bun asupra aplicarea fondului de te pe fata,nu e nici prea rigida dar nici prea pufy ca sa nu o poti utiliza. Pacat ca inca imi folosesc degetele si nu prea ma tenteaza INCA sa o folosesc prea des.
O recomand,oricum!



Pensula Pentru Aplicare Fard De Ochi



Ce spun ei:

Varful special creat absoarbe o cantitate perfecta de fard de ochi care se pastreaza timp indelungat pe pleoapa. Curba confortabila a pensulei contureaza ochiul cu atingeri naturale pentru o aplicare usoara si precisa.

Parerea mea:
E destul de moale,poti aplica cu usurinta fardul,poti blendui asa cum trebuie.Nu stiu de ce insa imi da senzatia ca nu e chiar atat de rezistenta.Nu i-a cazut nici un fir de par,nici macar la spalat (deja am spalat-o de vreo 5 -6 ori).Ma asteptam sa aiba perii o idee mai scurti,dar daca ma supar cred ca o sa o "coafez" eu :))


Pensula Pentru Aplicare Corector Ten

 Ce spun ei:

Obtineti o acoperire de mare precizie cu aceasta pensula corectoare, creata special penru acoperirea imperfectiunilor. 

Parerea mea:

E foarte versatila, o pot folosi inclusiv pentru lipglosuri!
Ma asteptam sa fie rigida,avand in vedere cum e facuta,dar nu e chiar asa.Nu se poate lauda ca are perii chiar moi,e special conceputa sa poti blendui anticearcanul.Sa fiu sincera eu mai blenduiesc apoi si cu mana,dupa ce folosesc pensula.Aceeasi treaba ca si la pensula de fond de ten: e buna,dar tot degetele mele sunt mai bune :P

 Per total,aceste pensule mi s-au parut bune! Sincera sa fiu la cati bani am dat pe ele,adica £1.50/pensula eu zic ca daca ma tin doua-trei luni eu sunt multumita! Am sa revin cu un review la samponul de pensule si la celelalte produse ELF testate.


Sa aveti in continuare o zi cat mai placuta!
Pupici,
Andreea

Supercounters