My Lipstick &Lipgloss Collection

   A tot "circulat" ideea asta cu "my lipstick collection" incat m-a luat si pe mine curiozitatea si am facut putina "curatenie" in ce rujulete si glossuri mai aveam.
  Am ajuns la concluzia ca pe majoritatea dintre ele le-am cumparat din inertie,ca am cateva nuante favorite pe care le folosesc zilnic/saptamanal dupa caz.Stiu ca unele arata ca dupa un "razboi",dar na...

Lipstick:

 NYX lip smacking fun colors  -626 Vitamin
 NYX lip smacking fun colors -550 Indian Pink

Cele doua nuante sunt practic oarecum asemanatoare,Vitamin e mai coralish iar Indian Pink bate spre un pink discret. Favoritul meu dintre cele doua e Indian Pink.Nu rezista pe buze,sunt destul de hidratate si NYX au o paleta destul larga de nuante dupa cum stiti.


Lancome Color Fever -"Rose Defile"
Cand am vazut nuanta de "Rose Defile"- Lancome am zis ca musai trebuie sa fie a mea! Imi place mult acest ruj atat ca nuanta cat si ca textura.Cel mai hidratant ruj pe care am avut ocazia sa il testez!E cremos,e pur si simplu delicios!It's my favorite! Am inteles ca rujurile Lancome contin plumb totusi....

Flormar Supermatte 207
E singurul ruj Flormar pe care l-am avut.E un roz putin cam pitzi pentru gustul meu,dar daca il folosesc "cu mila",adica cu economie,arata chiar frumos.Aplicat de doua ori pe buze nu imi place deloc.Nu stiu daca e doar o impresie,dar imi cam usuca buzele...

Estee Lauder Pure Color long lasting lipstick -116 Candy
Am avut vreo trei rujuri de la Estee Lauder,celelalte i le-am dat mamei: unul era o nuanta de maro - Tiger eye si celalalt un rosu mai inchis,care nu mi mai amintesc nuanta acum.
E un ruj placut,rezistent la transfer,dar care imi usuca teribil buzele!



Alverde  DM 02 -Shinny  Terra
Nici nu stiu de ce am luat nuanta asta turbata! Descoperisem rujurile Alverde si pesemne ca mi s-a parut una interesanta doar in magazin.

Alverde DM 10- Light Rose
E un roz mai light dupa cum ii spune si numele,tare placut si discret.Initial imi era cam teama ca bate prea mult spre "alb" ca nuanta. Rujurile Alverde nu rezista la transfer si nici prea cremoase nu sunt.Nu cred ca am sa mai achizitionez prea curand vreun ruj Alverde,mai ales ca au acelasi pret ca un ruj NYX de exemplu.E unul din rujurile pe care le folosesc.

Maybelline Color sensational - 605 Precious Beige
M-am "invartit" in jurul la cateva nuante de la Maybelline Color Sensational si am ales-o pe aceasta din prima.Imi place mult textura,nuanta e una superba,un nude bejuliu superb.La capitolul hidratare sa zicem ca sta ok,nici nu usuca buzele,dar nici nu mi le hidrateaza. E unul din rujurile pe care le tot folosesc.


Essence -12 Sparkling Miracle
A fost primul ruj Essence cumparat si singurul de altfel.E prea "sclipicios" pentru mine,desi aplicat putin pe buze e un roz-moviu frumusel.La capitolul rujuri Essence nu stau prea bine!


Rimmel London -283 Exquisite
E un roz super placut,desi initial pare cam intens.Rezista decent pe buze la pretul la care a costat produsul si e destul de cremos.


Rimmel London - 373 Heather Shimmer
In poza pare cam inchis,dar aplicat pe buze e cumva mai light culoarea.Nu e oricum unul din rujurile mele favorite.




Lipgloss:

Trebuie sa recunosc ca mie imi plac mai mult liglossurile decat rujurile, din cauza efectului de "umed" pe care il creeaza.

NYX  Mega Shine Lipgloss -150 La-La -o nuanta destul de indrazneata dar in acelasi timp atragatoare.Nu e printre favoritele mele,dar l-am tot purtat data doar cu fond de ten si rimel.
NYX  Mega Shine Lipglossc -155 Perfect - asa cum ii spune si numele lipglossului e pur si simplu perfect pentru mine! E un gloss super discret,un nude frumos imposibil de iubit daca iti plac nuantele nude in general.
Il port mereu in poseta si daca nu e el,folosesc Tea Rose.
NYX  Mega Shine Lipgloss- 160 Tea Rose -cred ca am facut "obsesie" pentru nuanta asta de gloss,sunt la al 6-lea sau al 7-lea tub de astfel de nuanta.Cine a mai comandat ca mine ultima data 4 bucati de aceeasi nuanta de gloss? Eu! E nuanta mea favorita de lipgloss alaturi de NYX Perfect.




Calvin Klein fully delicious sheer plumping lipgloss - 203 spun sugar
Initial l-am iubit,dar apoi a inceput sa ma lase indiferenta.E prea portocaliu parca pentru mine...

Clinique gloss extra couleur intense -112 Sure Thing - e o super nuanta,un super lipgloss!

 Estee Lauder Pure Pops- facand raport cu CK spun sugar,acesta seamana oarecum cu el si totusi e diferit: are un pic de sclipici in el si e mult mai light ca textura decat CK,ceea ce il face net superior fata de CK.Aplicat pe buze e tare frumos!



Margaret Astor 6h lipgloss - nu mai stiu ce nuanta era,pentru ca s-a sters numele de pe ambalajul produsului.Stiu doar ca am avut 3 astfel de glossuri.Nuanta e superba!

Miss Sporty Hollywood lipgloss - nu mi-a placut prea mult acest gloss din simplul motiv ca e cam lipicios.Asadar nu prea l-am folosit,s-a "uzat" cu timpul.

Essence colour &shine lipstick pencil -01 punk vibe
E un roz cam intens,dar aplicat cu moderatie e chiar placut.Surpriza produsului: rezista incredibil pe buze!



Essence lipgloss - e primul gloss Essence cumparat si primul produs Essence abandonat dupa doar 2 utilizari.Motivul? E un moviu prea indraznet pentru gustul meu.

Essence volume &gloss lip maximizer -001 Jelly baby- daca nu ar "intepa" usor buzele ar fi bine! Ar fi ideal nici sa nu fie lipicios.De oferit volum buzelor,da intr-adevar le ofera.

Rimmel London sweet jelly sheer lipgloss -100 Tutti Frutti -il iubesc! La cat de putin a costat acest produs trec peste faptul ca nu e deloc rezistent la transfer si ca e cam lipicios.Pe buze arata fantastic!

Rimmel Vinyl lipgloss - am avut o alta nuanta de maro nude tot de la Rimmel Vinyl care era mult mai frumoasa ca asta,dar care mi s-a consumat in trei saptamani pentru ca l-am folosit zilnic.. Din pacate nu-mi mai amintesc nuanta.Pe asta l-am luat de dragul celuilalt,dar nu se compara cu nuanta avuta precedent!



Lipgloss Sephora din  "Green Idyll Palette"

Pare nuanta cam "tare" si nu ca nu ar fi,dar e placuta pe buze.Ce nu imi place : se intinde repejor si nici nu rezista pe buze!

Nu stiu daca am reusit sa le "enumar" pe toate,cred ca mai am vreo cateva glossuri si rujuri in alta poseta... Oricum per total cam astea ar fi.
Concluzia mea e ca data viitoare nu am sa mai fac stoc de atatea si am sa imi reinnoiesc stocul cu alte rujuri si glossuri NYX,pentru ca sunt preferatele mele.

Voi ce lipgloss/lipstick preferat aveti dintre cele incercate?
Sa aveti in continuare un weekend cat mai placut! Eu din pacate mi-l petrec la munca...

Nu uitati de concursul de Make up si de giveaway!

    Supercounters