Stylish Blogger Award +TAG: THE 30 DAYS CHALLENGE [part 5]

 Am primit acest premiu de la Victoria West,Ramona J, Iguanitza si Clarra carora le multumesc ca s-au gandit la mine!
 Imi pare bine ca apreciati blogul meu si chiar inseamna mult pentru mine.

Ar trebui sa enumar sapte lucruri pe care nu le stiti despre mine si apoi sa ofer acest Blogger Award la alte 15 bloggerite.
Nu stiu ce lucruri nu cunoasteti despre mine,adevarul e ca uneori am mai aratat "sentimente" pe aici,alteori am "fugit" efectiv.Ce e ciudat e ca asa fac si in viata reala,that's me! Hai sa vedem ce mai pot spune despre mine,fara sa va plictisesc teribil.

  • Am un motanel negru adorabil pe care il iubesc tare mult,ma simt tare atasata de el.Uneori ma gandesc ca poate imi lipseste faptul ca nu am un copil inca si il tot cocolosesc pe asta micul :)

  • Duc o viata dezordonata si la propriu si al figurant: din cauza job ului ca si program de odihna,din cauza mea ca imi fac ordine in dulap doar pentru o saptamana maxim si urmatoarea saptamana e dezastru.Oricum eu in "dezordinea" mea le gasesc pe toate.Asta mi se intampla doar la haine si cosmetice,in rest toate lucrurile din casa sunt la locul lor,pe cuvant!Cred ca e defect din anii studentiei,cand rascoleam garderoba sa aleg ceva sa merg in club.Si cum totul se facea pe graba,ajungeam tarziu din club si a doua zi aveam cursuri,se amana ordinea lucrurilor :)

  • Imi place sa experimentez,sa ma joc cu fardurile dar nu am suficienta indemanare,talent si timp ca sa mai realizez si ceva mai onorabil cat sa va arat si voua. I love fashion dar de cele mai multe ori imi cumpar lucruri fara sa imi pun ideea daca pot crea in primul rand tinute cu acel lucru....

  • Imi place sa citesc si din pacate mai nou nu o fac decat online... Imi lipsesc timpurile alea in care statea cu cate o carte in mana si abia ii asteptam finalul.Sau cand ai mei ma dadeau disparuta vreo opt-zece ore  pentru ca eu eram la sala de lectura a bibliotecii judetene :)
  • Imi place sa calatoresc,desi pana acum nu am avut nici timpul si nici bugetul disponibil.Mi-ar place in urmatorii doi ani sa ajung sa vizitez macar Olanda si Germania.Ah si Bali! :))
Initial m-am gandit sa nominalizez mai departe toate blogurile din lista mea de blogroll pentru ca fiecare are ceva special si daca posesoarele lor n-ar fi stylish, nu ar mai scrie despre fashion & beauty.Insa m-am gandit sa nominalizez totusi cateva fete,pentru ca oricum ar fi,chiar daca nu pun toate numele de fete din lista mea de blogroll,voi stiti ca eu va apreciez si va citesc pe toate!

Camelia
Ruxi
Andreea
Alics
Larisa-Cristina
Shopperita
Amalia 
Andreea
Katynel
Camelcutza
Anca
Jules
Raluca A
Federova 
Cristina  
Modniza

Ordinea e aleatorie!! Le-am "sarit" pe cele care mi-au oferit mie deja premiul.De altfel "impart" acest premiu cu toate fetele din lista mea de blogroll!Pupici!

TAG: THE 30 DAYS CHALLENGE [part 5]
M-am "chinuit" cu tag-ul asta de anul trecut,dar astazi gata l-am terminat :)

Day 26 — An Item from your wishlist
Am multe tare pe lista si in materie de hainute,accesorii si cosmetice.
Azi mi-a atras atentia:
Fotografie preluata de aici,imi place super mult blogul tipei!

 


Day 27 — Your favorite skincare product
Hum e greu de decis! Dar  le aleg pe acestea:
Clinique dramatically different moisturizing gel hydratant



Estee Lauder demachiant pentru ochi

 si recent am descoperit si demachiantul de la Cosmetic Plant cu macese:







Day 28 — Your favorite drink
 Boooooooorseeeeeeeeeeeeeeec!!! Cine imi da si mie o sticla de Borsec? :D
A fost si va ramane apa mea favorita :)


Daca nu e Borsec,mai ma delectez cu Pepsi,dar musai Twist!



 
 

Day 29 — Your favorite nail polish
Nu e neaparat brandul meu preferat de oje,dar mereu gasesc nuante frumoase la preturi accesibile buzunarului :)

 
 

Day 30 — Photo of something that makes you go awww  

Nu ma pot decide la o poza anume,dar cand privesc pozele lui Tommy cand era mic... sau cand il privesc acum cand doarme.Pfff ma oftic ca il prind tot mai rar la poze in pozitiile lui dulci :( Se fereste de poze nevoie mare...
Asta cred ca e prima poza pe care i-am facut-o la vreo trei sau patru zile dupa ce a venit in casuta :)


Aici inca jonglam cu regulile,ne jucam mult:

Pupici,

Supercounters