Testat: MAC - Prep+Prime Skin

 Pentru ca tot am primit intrebari in legatura cu acest produs,am preferat sa ii fac un review decat sa raspund scurt si la obiect.E un produs drag mie,mai ales ca l-am primit cadou si s-a dovedit a fi super util in lista mea de beauty.


Descrierea oficiala a produsului:
An ultra-fluid lotion formulated with special-effect silicones. Calms and soothes the skin, blots away excess oil, and evens out skin redness. Improves the laydown and application of foundation or powder.

Parerea mea:
  This stuff is amazing! Lumineaza tenul parca,e tare fluid si lejer pe ten,plus ca mi se pare ca minimizeaza porii.Parca da un glow aparte tenului si e super usor de aplicat.Poate fi aplicat inainte sa folositi fond de ten sau doar o pudra.Eu l-am testat cu Max Factor Xperience care dupa 4 ore incepea sa mi se duca de pe fata si cu Revlon Colorstay.Sa fiu sincer cu Revlon nu prea are sens sa il folosesti mai ales daca vrei make up pentru 8 ore.Mie Colorstay-ul imi rezista lejer 10 ore pe ten asta daca aplic pudra fixatoare Laura Mercier.
Nu l-am folosit zilnic pentru ca sincer nu vreau sa il consum prea repede,sa il folosesc strict la ocaziile in care tin neaparat sa arat impecabil.Asta nu inseamna ca la munca nu imi doresc sa arat decent,dar daca l-as folosi zilnic,cred ca l-as consuma destul de repede.

   De prima data cand l-am folosit am vazut diferenta tenului cu si fara acest produs.Inainte foloseam o crema lejera ca si baza de make up,m-am ferit de primere de fata,mai ales de cand l-am incercat pe cel de la Sephora care era imposibil de lipicios si imi mirosea intepator!
   Acesta are un miros placut,nici nu as putea spune a ce anume,exact cum miros cred toate produsele MAC.Mie si fardurile MAC mi se pare ca miros ca primerul asta. :)

  Imi place ca fondul de ten se blenduie perfect si desi mai toata lumea se plange de Revlon Colorstay ca se blenduie relativ greu ,cu primerul asta merge perfect.Fondul de ten pare si el mai light aplicat din cauza primerului MAC,ai senzatia ca nu ai fond de ten pe ten aplicat .
   Nu stiu daca "blots away excess oil" asa cum se lauda pentru ca eu sincer nu am tenul chiar oily,am sa spunem un ten semi-oily in anumite parti.

Si da,poate ma trezesc ca o sa spuna cineva ca tot laud produsele MAC,dar momentan nu le-am gasit nici un defect.... decat pretul cam ridicat!
 Pana acum am mai testat de la ei pigmentul  Rich Life si aveti review aici si acum ceva timp am facut review si la un quad de farduri MAC aici.

Cantitate: 30 ml
Pret: $26.50 pe site-ul lor oficial.


Recomandat!



Pupici,

Supercounters