Castigatoarele concursului de Make up!

   In primul rand multumesc la toate participantele.In al doilea rand  vreau sa va spun ca din acest concurs am "invatat" multe  si nu ma refer doar la machiajele voastre ,(care intr-adevar din unele dintre ele chiar am avut de invatat),ci si la alte aspecte.Din fericire sau din nefericire nu am fost sponsorizata de nici o firma,deci ma asteptam un pic sa se respecte niste lucruri pe care nu le-am pus la lista de "reguli" dar care erau  de la sine inteles.

   Va rog cele care nu ati castigat,sa nu fiti descurajate,astfel de concursuri vor mai exista.Nu stiu daca  voi mai avea curaj pe viitor sa organizez un concurs de make up,dar giveaway uri sigur vor mai fi.
   Am incercat sa fiu cat se poate de obiectiva si sa fac o selectie a machiajelor care mi-au placut cel mai mult,intrucat au fost multe machiaje care mi-au placut,nu doar acestea castigatoare.Eu consider ca fiecare machiaj are ceva specific,se "aseaza" intr-un fel pe chipul fiecareia dintre noi.Apreciez efortul vostru si faptul ca ati participat.
     Desi nu era cazul sa ma justific in fata nimanui,pentru ca oricum ar fi,a fost concursul meu,acum sa trec de la capitolul "scuze" si sa va anunt castigatoarele.
Ordinea e absolut aleatorie,nu exista loc 1,2 sau  3.

Make up A.M.S:
Am considerat ca pur si simplu o avantajeaza genul asta de make-up ,mai soft  si ca genele false chiar i-au dat un aer de "lady".Poza de inspiratie pentru A.M.S a fost o ramura inflorita cu o vrabiuta.


Premiul pentru A.M.S!








Make up Simi:
Eu cu verde nu reusesc nicicum sa blendui culorile atat de frumos ca Simi! Mi-a placut mult machiajul ei!



Premiul pentru Simi!





Make Up Alics:
E classy si in acelasi timp de efect,ma duce cu gandul la panselute:



Premiul pentru Alics!




Si desi fixasem doar 3 premii,mi-a placut tare mult si acest machiaj,asa ca un mic premiu se duce la :


Make up Bondarica!
Ii sta tare bine cu acest machiaj "cald",primavaratic.



   Premiul Bondaricai va consta intr-un shimmer brick si un dermatograf de orice culoare doreste: mov,albastru,gri,negru sau alb.Acestea sunt culorile pe care le-am vazut disponibile in magazin.Bondarica cam asa arata shimmer brick-ul tau (ca in poza din premiul lui Justified Beauty)
Premiul e mai mic,dar tinand cont ca m-am straduit sa ofer cat mai multe premii,cred ca e acceptabil.

  V-as fi premiat pe toate de altfel,pentru ca toate ati avut machiaje speciale.Acum sunt oarecum sigura de un lucru: cu aceasta ocazie cred ca mi-am cam ales antipatii pe blog,dar din pacate nu puteam sa o fac altfel...
   Acestea fiind spuse va multumesc la toate pentru participare.Astept adresele castigatoarelor la bazardeimpresii@yahoo.com
Premiile le pot livra atat in Romania cat si in afara ei,mie imi este indiferent.
   Va rog sa luati in considerare ca saptamana asta o voi avea plina,asa ca premiile vor fi trimise  prin posta vineri 11 februarie.Am sa va rog totusi sa nu lasati mesaje ofensive  la adresa fetelor castigatoare,pentru ca nu le voi publica.O participanta chiar se temea de lucrul asta,asa ca am sa il mentionez,desi nu e pe lista castigatoarelor.Daca aveti ceva de impartit,aveti cu mine :) Multumesc!


Apropo va rog sa nu mai trimiteti tinute in polyvore pentru giveaway-ul care deja s-a terminat de vreo saptamana! Multumesc!



Just a quick question: doar pentru fetele care nu au castigat,desi ati avut si voi  niste machiaje frumoase,ati fi de acord sa se posteze machiajele voastre si sa primiti voturi? Daca da,astept e-mail pe adresa mea.Daca nu primesc minim 5 raspunsuri afirmative pana maine seara,inseamna ca nu se va desfasura nici un vot.Premiul e surpriza si am sa va spun despre ce este vorba daca va fi cazul.

L.E: Pana acum avem cateva  fete care sunt de acord cu voturile,ceea ce ma bucura,pentru ca astfel nu ma voi mai simti atat de "vinovata" fata de restul.
O sa dam startul voturilor maine seara.


Pupici,

Supercounters