Produs testat: Laura Mercier Cheek Colour

Ce spune producatorul despre acest produs:

Laura Mercier Second Skin Cheek Colour is a light-as-air, velvety powder blush that sweeps on silky sheer color easily and evenly. With skin-silkening natural botanicals, skin not only looks but also feels beautiful all day long.




 Puncte "tari"/puncte "slabe":


+are o nuanta bronzed-pink tare placuta,desi in ambalaj arata o idee cam inchisa.
+gasiti o gama destul de larga de nuante,in total 14 nuante disponibile pe site-ul oficial Laura Mercier 
+are un finish natural,e placut la atingere
+are o textura usor satinata si creamy 
+se aplica usor cu pensula
+m-a surprins  rezistenta produsului,nu rezista 8 ore ,dar 6 ore tot am blush-ul pe pometi!
+din punctul meu de vedere,aceasta nuanta Winter Bloom  poate fi purtata atat pentru un machiaj de zi cat si unul de seara
+ambalajul: e asa stilish si imi place ca are si oglinjoara,tinand cont ca nu toate blush-urile/fardurile de obraz vin in dotare cu oglinda.
-m-am straduit sa ii gasesc un minus: pretul poate,eu l-am luat la jumate de pret cu 40 RON,dar nu cred ca as da 80 RON pe ea.Tot trag speranta ca am sa imi cumpar un blush MAC ,iar blush-urile MAC  sper eu,sunt mai bune :P
-nu are aplicator,desi sincera sa fiu nu imi trebuie,pentru ca am pensula de blush.Totusi ar fi fost ideal pe langa oglinjoara sa aiba si un mini aplicator pentru momentele in care nu am pensula la indemana.


Concluzie:


I really love, love this blush!As incerca si alta nuanta de la ei,asta daca ar fi disponibila pe Strawberry pe viitor :D Mi-as dori sa incerc nuanta Lush Nectarine,un soft-peachy-coral,cum il descriu ei.


Pana acum am „risipit” ceva bani cautand un blush perfect pentru mine.Nu pot sa zic ca e blush-ul meu ideal,dar imi satisface momentan mofturile.

 nota: 9/10
                               formula: blush
                               cantitate: 4,5 grame
                               pret: 60-70 RON
                               expira la: 18 luni de la deschidere

*Click pe imagini pentru marire

In ultima fotografie mi-am pozat "minunile" pe care le am de la acest brand.Ramane sa mai fac review-ul la anticearcan,stay around :D

Voi ce fard de obraz/blush folositi?







Supercounters