Review: Bioderma Sensibio H2O solutie micelara

    Stau si ma gandesc pana acum pe ce lume am trait de nu am  incercat solutia micelara decat pana acum o luna de zile.De ce? De ce ma complicam sa folosesc lotiuni demachiante,lotiune demachianta speciala pentru ochi,plus lotiune tonica si alte minuni?! Cand puteam sa recurg clar la ceva mult mai eficient si sa limitez totul la un singur produs: lotiunea micelara. La lotiunea tonica totusi nu am renuntat inca definitiv,mi se pare ca totusi e buna,are rolul ei.

    Ei bine,multa vreme m-am intrebat care e diferenta intre o lotiune micelara si un demachiant lichid. Acum pot sa imi raspund la intrebare: lotiunea micelara nu lasa pelicula grasa pe ten spre deosebire de demachiantele obisnuite,curata mult mai rapid si mai eficient tenul si cel mai important: nu imi irita ochii! Yay!
   Sunt inca "incepatoare" la capitolul solutii micelare,eu nu am folosit decat Bioderma Sensibio,pentru ca sincer am gasit-o la oferta: 2 bucati la pret de una  (in jur de 20 euro)
    Solutiile micelare reprezinta o noua tehnologie in curatarea si demachierea tenului. Ele sunt lotiuni demachiante care nu necesita clatirea cu apa nici inainte nici dupa folosirea lor. Contin foarte putine ingrediente, cheia in felul in care functioneaza fiind micelele, niste structuri moleculare de forma sferica. In contact cu particulele de sebum si murdarie, praf, machiaj etc actioneaza ca niste asimilatori si le inglobeaza in interiorul lor astfel eliberand pielea fara a o usca.


Ce spune producatorul despre acest produs:


"Solutie micelara pentru curatarea si demachierea zilnica a pielii sensibile.

Mod de actiune:
Special formulata pentru pielea sensibila, normala sau uscata, solutia micelara  Sensibio H2O curata delicat fata si conturul ochilor indepartand machiajul rezistent la apa.
Micelele din formula sa atrag si capteaza impuritatile, mentinand in acelasi timp echilibrul cutanat (fara detergent, pH fiziologic).

Ingredientii activi cu efect calmant si decongestionant previn si reduc iritatiile.

Sensibio H2O garanteaza o toleranta oculara si cutanata excelenta (testat sub supraveghere oftalmologica).

Mod de folosire:
 Imbibati o discheta demachianta cu Sensibio H2O si curatati sau demachiati fata si conturul ochilor. Repetati pana cand discheta ramane curata.

Sensibio H2O nu necesita clatire

Sensibio H2O poate fi folosit zilnic, dimineata si seara.


Proprietati
Formula fara parfum.
Fara alcool. Fara phenoxyethanol.
Sticla de 250 ml.


Ingrediente
APA, GLICERIDE CAPRILICE/CAPRICE PEG-6, PROPILENGLICOL, CUCUMIS SATIVUS (CASTRAVETE), EXTRACT DE FRUCTE, MANITOL, XYLITOL, RHAMNOZA, FRUCTO-OLIGO-ZAHARIDE, DISODIU EDTA, BROMURA DE CETRIMONIU."


Cele mai sus mentionate sunt preluate de pe site-ul Bioderma

Puncte "tari"/puncte "slabe":
  • imi place ca imi curata in profunzime tenul si are un efect oarecum calmant
  • imi place ca nu imi irita ochii si asta e un mare plus pentru mine!
  • indeparteaza machiajul destul de rapid,fata de demachiantele obisnuite,nu pot face insa o comparatie cu alte solutii micelare,pentru ca e singura solutie micelara folosita pana in prezent !
  • imi place ca nu necesita clatire dupa ce este folosita,e usor de folosit
  • nu contine alcool si parfum,ceea ce e un mare plus pentru tenul meu sensibil!
  • contine putine ingrediente si destul de naturale,ceea ce ma face sa fiu mai increzatoare si imi ofera o oarecare siguranta sa folosesc acest produs
  • imi place oarecum ambalajul,sticuluta in care este pusa e destul de rezistenta 

Concluzie:

  Imi place tare mult acest produs si oricat as avea eu impresia ca mi se consuma un pic cam repejor (cred ca si eu aplic cam mult probabil),prefer sa continui sa folosesc solutie micelara,pentru ca salvez timp din demachiatul tenului, plus ca demachierea o pot face cat mai "la carte" cu acest produs.
  Dupa o noapte petrecuta in club sau la munca :)) si cand nu prea iti este la indemana   sa te demachiezi,solutia micelara e perfecta :) Mie in general imi lua in jur de 10 minute sa ma demachez cu toate cele,acum imi ia fix 2 minute!
As fi in stare sa renunt la orice fel de produs destinat ingrijirii corpului,cum ar fi lotiunea de corp sau orice alt produs cosmetic,in favoarea ei :)
Cand mi se va termina acest flacon,plus celelalt neinceput ,am sa achizitionez Sebium H2O de la Bioderma,acesta fiind un demachiant micelar adresat tenului gras cu imperfectiuni.Apoi o sa pot fi in masura sa decid care dintre ele va ramane favorita mea :)

 

nota: 10/10
                               formula: solutie micelara
                               cantitate: 500ml /si o gasiti si la 250ml
                               pret: 54 -60 RON
                               expira la: 12 luni de la deschiderea produsului
RECOMANDAT!!!

*Click pe imagine pentru marire

Voi folositi solutii micelare? Daca da,de care? Ce v-a placut cel mai mult?


Cititi si aici: Tip of the day: Unde gasim lotiune micelara la un pret bun?




Pupici,

Supercounters