Review: Revlon Colorstay Combination/oily skin

    Daca vreti un fond de ten care nu se ia pe haine,acesta este fondul de ten Revlon Colorstay!
Auzisem de cel putin un an de zile de existenta lui,dar efectiv aici nu gasesc nici un fel de produs Revlon... Da,cum ati citit: nici in Douglas,Sephora ...Nici urma de brandul Revlon.Asta m-a tinut pe loc,ca sa nu il cumpar pana acum. Iar acum 2 ani si ceva,cand locuiam in tara, eram maniaca cu fondurile de ten de la Max Factor.
   L-am cumparat online anul trecut prin noiembrie de pe Cosmetic Style si am primit apoi coletul aici prin cineva.Nuanta am luat-o la ghici si cand spun asta vorbesc serios.M-am tot uitat pe diverse site-uri dupa o posibila nuanta potrivita mie si am intrebat apoi cateva fete care stiam ca au folosit Revlon Colorstay, ce nuanta au folosit ele.Initial ma tenta nuanta "Buff" dar mi s-a parut cam portocalie si in final am ales 180 Sand Beige care imi vine numai bine.
   E pentru prima data cand imi cumpar un fond de ten care nici macar nu am vazut produsul in fata ochilor. :) Mi-am dorit mult acest fond de ten,mai ales ca unele fete  il compara cu un fond de ten MAC,altele in schimb sunt de parere ca acest produs arata ca o masca aplicat pe ten.

Ce spune producatorul despre acest produs:

"Want makeup that is flawless and weightless for 16 perfect hours? Revlon has the solution - ColorStay™ Makeup with SoftFlex™.Specially formulated for combination or oily skin, this oil-free formula helps control shine all day and gives you flawless looking skin.Makeup looks fresh and feels great for up to 16 hours thanks to the lightweight, comfortable feel from the SoftFlex ColorStay™ formula.Medium to full coverage, with SPF 6 protection*."


Puncte "tari"/puncte "slabe":
 + e un fond de ten cu acoperire mare
+e rezistent la transfer,practic din momentul in care il aplic pe ten imi rezista 8-10 ore fara nici un fel de primer.Cu primerul de la MAC  imi rezista pana ma demachiez,cu pudra fixatoare Laura Mercier la fel.Are o rezistenta mai mare la transfer cu primerul MAC totusi.Oricum nu rezista 16 ore singurel asa cum scrie pe eticheta.
+are o formula destul de concentrata,fondul asta de ten pare sa tina mai mult decat restul fondurilor de ten.Apropo cu un burete umed se aplica cel mai usor,nu mai da impresia ca se uniformizeaza greu.
+are un finish mat,natural
+are o gama  destul de variante de nuante,cel putin pe site-ul lor oficial
+are un pret accesibil facand comparatie si cu alte branduri de fond de ten,raport calitate-pret
-nu prea merge sa aplici pudra peste el,da usor senzatia de "incarcat",dar e destul de ok,poate sunt eu prea pretentioasa
-nu imi place ca are SPF 6,adica eu stiam ca trebuie SPF 15-20.Deci la capitolul asta no away!
-ambalajul e de-a dreptul odios! Nu inteleg de ce de atatia ani nu i-au schimbat ambalajul acestui produs...Eu sunt cam pe la jumatatea flaconului si efectiv am deja probleme sa mai scot produsul...Nu inteleg de ce nu i-au pus o pompita,e tare incomod si neigienic ambalajul.Plus ca pierzi produs destul de mult daca nu te obisnuiesti cam cat sa torni...
-are o consistenta nu prea lichida de aceea trebuie aplicat mai repede decat restul fondurilor de ten care "curg",atlfel raman pete inestetice pe fata.
- desi imi place aspectul final obtinut cu acest fond de ten, mi se pare ca face porii din jurul nasului mai vizibili decat sunt ei in mod normal.Poate e doar o impresie...
 -mirosul initial m-a speriat,mirosea usor a alcool medicinal si m-am gandit cred vreun minut daca sa il aplic sau nu pe fata.M-am uitat pe termenul de expirare si era in regula,asa ca mi-am facut curaj.Produsul miroase practic in tub,dar aplicat pe ten nu mai miroase atat de pregnant sau m-am obisnuit eu cu el.
Este disponibil in doua variante : pentru ten mixt-gras si pentru ten uscat-normal. Eu am varianta pentru ten mixt-gras.S-ar lauda ca tine sebumul sub control,nu stiu in ce masura face asta.

 Concluzie:
  Per total mie imi place acest produs,am sa il achizitionez din nou.Poate pana atunci mai rezolva si ei problema cu SPF-ul si sa ii puna o pompita!!! Daca nu va deranjeaza aspectele negative ale acestui produs,atunci il puteti incerca.Nu stiu cat de utila va fi postarea pentru unele dintre voi,mai ales ca majoritatea ati incercat acest produs.


 nota: 9/10
                               formula: fond de ten
                               cantitate: 30 ml
                               pret: 60-70 RON
                               expira la: 24 luni de la deschidere

*Click pe imagini pentru marire


 Pe voi v-a multumit acest fond de ten?L-ati incercat?


Pupici,

Supercounters