Votati machiajul favorit!

    In afara de o singura fata care s-a retras din concurs si care nu stiu exact daca doreste sa participe din nou (inca astept e-mailul ei),cam astea au fost machiajele participante.Imi cer scuze de pe acum daca nu am primit permisiunea de la toate fetele de a le afisa look-urile lor,unele si-au dat acceptul prin e-mail,altele prin comentariu la postarea anterioara. So,daca va deranjeaza ca apareti aici,va rog sa imi spuneti si va sterg din aceast "concurs" de machiaje.De asemenea cine nu a aparut aici si deja s-a inscris la acest concurs pana astazi,sa imi trimita e-mail si facem update acestui post.E posibil totusi sa se mai fi strecurat vreo greseala,mai ales ca mi-au cam dat batai de cap colajele facute cu machiajele voastre :P

Ideile sunt urmatoarele:
-fiecare participanta poate fi votata atat de cititorii blogului meu cat si ai ei.Singura regula e sa se voteze cu un nume de Google Friend si nu anonim.Nu voi accepta comentariile anonime,asa cum nu voi publica nici comentariile rautacioase,ofesatoare atat la adresa mea cat si a fetelor participante.
-nu vreau decat sa scrieti in comentariu "Votez pe X" sau "Votez pe X cu machiajul Y". Nu vreau justificari gen " machiajul X trebuia sa fie castigator" sau "machiajul X e cel mai frumos",imi lasati doar numele fetei care doriti sa castige.Destul de simplu,nu?
-fetele care au avut inspiratia sa imi trimita mai multe machiaje,atunci voturile lor se vor "cumula" ,chiar daca sa zicem pentru Look 1 primeste 5  voturi  si pentru Look 2 -20 voturi. Nu stiu cat de fair-play vi se pare,dar avand in vedere ca altii au depus mai multa munca pentru acest concurs,cred ca e o idee ok.
-puteti sa va votati singure,o singura data! De asemenea puteti vota si voi,cele care sunteti participante o alta concurenta.
-puteti cere voturi pe blogurile voastre.
-eu nu voi vota absolut deloc nici un fel de participanta
-un user are  dreptul sa voteze o singura data o singura concurenta
-persoana care e suspecta de mai multe conturi GoogleFriends e descalificata fara nici un fel de parere de rau,va rog sa fiti oneste,pana la urma e un premiu si atat!

Premiul va consta in doua produse Essence,care vor fi la alegerea castigatoarei.Am sa discut atunci cu castigatoarea ce produse Essence sunt disponibile in magazine si ce isi doreste si ea.

 Ordinea concurentelor e random! Nu e nici un fel de "lista" favorita sau ceva de genul. So enjoy si va rog sa votati machiajul favorit!

 Ada 






Andra





Iguanitza Look 1


Iguanitza look 2



Iguanitza Look 3






Carmen








Bibs Eu



Stefi



Irynuk




LadyBug



Irina




F_Iulia




Corina






Han Bianca Look 1





Han Bianca Look 2





RBJEWERLLY




Cristina S





Gya


*Click pentru marirea pozelor.Am incercat sa fac colaje in care sa se vada exact machiajul fetelor cat mai bine posibil.Unele dintre ele mi-au trimis deja colaje destul de mici ca dimensiune,asadar nu prea am avut ce face in cazul lor.
Sper ca v-am satisfacut curiozitatea la majoritatea dintre voi care asteptau  aceasta postare.


Acestea au fost fetele participante,in ordine aleatorie.Asteptam voturile voastre pana pe data de
14 Februarie ora 14.00,din acel moment nu mai accept nici un comentariu.
Am pus un banner pe blog cu directionare spre aceasta postare.Daca vreti si considerati ca e util puteti face si voi la fel.Nu e obligatoriu!
Apropo nu am mai luat in considerare restul de machiaje ale  fetelor care deja au castigat aici.
Daca mai aveti intrebari legate de acest concurs trimiteti-mi un e-mail pe adresa bazardeimpresii@yahoo.com

    Nu va ingrijorati daca voturile voastre nu apar imediat,ca de obicei,voi modera comentariile!!!


Pupici,

Supercounters