Alerta: March Brush Sale 20%

 Sale 20% pe Coastalscents!
SALE EXPIRES 3/07/2011 AT MIDNIGHT EASTERN STANDARD TIME,USA. 
Eu  am destule  farduri,rujuri,glossuri si alte nebunii,asadar nu ma pot plange! Dar la capitolul pensule stau destul de aiurea.Am cinci pensule adunate toate. Desi imi doream tare mult niste pensule Sigma,am profitat totusi de ocazie si am comandat kit-ul asta travel de pe CS:


 Din poza asta cel putin,pensulele par sa aiba perii moi si sa nu fie chiar atat de mici ca dimensiune.Pensulele de marime normala (cel putin cele doua care le am de la ei) pentru mine sunt o idee cam mari,deci  cele travel sper sa nu fie prea mici.
Mai am inca doua pensule normale de pe CS si chiar mi-au placut cum s-au prezentat,nu au cazut perii si nici nu au naparlit.






   Nu am facut nici un fel de reducere substantiala a bugetului cumparand acest set,practic reducerea de 20% aplicata inainte de checkout a acoperit de fapt cat m-a costat shippingul,deci tot e un aspect pozitiv.
Sale-ul lor mai degraba mi-a amintit ca nu am pensule,oarecum m-a "motivat". :))
Data trecuta mi-au ajuns pensulele super repede,in maxim o saptamana din momentul in care am plasat comanda si chiar daca comandasem doar trei pensule (doua pentru mine,una pentru o prietena),mi-au pus si o mostra  de fard de pleoape nuanta champagne.Mi s-a parut dragut gestul lor,mai ales ca nu am avut o comanda mare.
  Voi ce pensule de machiaj folositi?



Nu uitati sa va inscrieti la giveaway aici!

Pupici,
Andreea

Supercounters