Coastal Scents 7 Piece Synthetic Travel Brush Set

      Dupa cum va anuntasem acum ceva timp,vreo doua saptamani sa fie,mi-am luat un travel set de la Coastal Scents.Aveam mari emotii in ceea ce priveste marimea pensulelor in primul rand si apoi calitatea lor.
      Initial m-am minunat cand am vazut "coletul",ca au incaput lejer intr-un plic in cutia postala.Cand am desfacut am ramas uimita cat de micute pot fi pensulele,dar destul de manevrabile pentru mine.
Nu am sa fac nici un fel de review amplu  la aceste pensule,ci am sa va spun asa per ansamblu ce imi place si ce nu imi place la ele.M-am rezumat la cateva poze si cred ca sunt cat se poate de clare.
    Perii pensulelor sunt moi,mult mai moi decat ma asteptasem eu,manerele lor par rezistente si deloc cheap.Portfardul in care venit e unul tot asa mini size ca ele :P
Impreuna cu acest set am mai cumparat o pensula de blending,o sa vedeti in ultima poza diferenta intre o pensula normala Coastal Scents si una din travel kit-ul acesta. Mai detin inca doua pensule CS in afara de acestea si chiar eram multumita de ele.

 Descrierea setului pe site-ul oficial:

Synthetic Brush Set Retail Value $29.95
Tucked away in a thick and durable black canvas case, one side has a zipper pouch for essentials.
Fully opened the case measure 8" wide and 5 1/2" tall
Brushes included:
  • 1 spoolie mascara 4/5"
  • 1 Angle Liner 4"
  • 1 concealer 3 3/4"
  • 1 flat shadow 4 1/2"
  • 1 Doe Foot Angle Shadow 4 1/2"
  • 1 Blush Powder 4 1/8 "
  • 1 Face Powder 4 1/2"   Hairs measure 1 1/2" long & 1 3/4" at widest span


    Acum am sesizat ca pensula spoolie mascara am uitat sa o pozez,pentru ca sincer nici nu o folosesc :)) Am spalat pensulele in prima zi cand le-am primit,apoi a doua zi m-am adaptat la miscari mai little size :) Glumesc,nu am avut mari dificultati de manevrare a acestor pensule,dar as fi dat orice sa fi avut cu un cm mai mult fiecare dintre ele,fata de marimea reala.Ar fi fost perfecte!

  
     Le-am spalat apoi din nou la doua zile si am constatat ca pensula de blush a ramas o idee cam patata de la un blush crema cumparat recent.Bine s-ar putea nici samponul de pensule ELF sa nu fie de cea mai buna calitate,o sa urmeze peste vreo 3-4 zile o alta spalare cu altceva,poate sampon de bebelusi.Perii au ramas la locul lor,intacti si moi.
    Favoritele mele sunt pensula de blush si cea de pudra,pentru ca au manerele mai grosute decat celelalte s le pot manevra mai usor :) Plus ca mi se pare senzational cat de bine poate aplica pudra Face Powder-ul!
 Acum o sa puteti vedea exact diferenta intre o pensula normal CS si una de travel set CS:

Nu-i chiar atat de rau,nu?
Next step: pensule Sigma dar in nici un caz nu mai iau travel kit-uri.:) Si cred ca asta va fi cadoul meu dupa Pasti :D


Pupici,
Andreea

Supercounters