New blog

   Nu,nu ma mut nicaieri de pe acest blog,ramane tot asta,numai ca mi-am facut si altul... Pai da,acolo o sa scriu despre diverse,ce imi mai debiteaza mie mintea ,orice in afara de beauty.
   Am decis: asta ramane blog de beauty,dincolo o sa scriu ceva mai rar si da, despre alte subiecte.
Nu ma astept sa ma urmariti si dincolo,adica sa ma cititi,care doreste sa o faca e binevenit cu o cescuta de cafea si un biscuitel (virtuale amandoua :D)
   Stiu ca majoritatea dintre voi m-ati indemnat sa scriu aici ce vreau,dar simt eu ca as face un mare balci,asa ca imi mut ideile si chestiile non-beauty dincolo.Nu stiu cat de activa voi fi  dincolo,dar doua posturi saptamanal sigur le voi scrie.Macar de inceput :P
Am incercat sa il fac mai simplu ca si design,pe unele dintre voi deja v-am adaugat in lista de blogroll,pe restul fetelor urmeaza.
Asadar nu am sa ma supar daca nu imi veti fi alaturi si dincolo,eu chiar va inteleg,majoritatea dintre voi ma urmariti pentru postarile beauty pe care le fac,sau ma rog, imi place mie sa cred ca voi ma urmariti :)

Sa nu uit,adresa celui de-al doilea blog e aceasta:
http://jurnaldeidealista.blogspot.com/

 Numele blogului e putin cam inadecvat ales,in primul rand ca nu va fi un jurnal,nu voi scrie lucruri personale sau ma rog,nu prea personale.Iar idealista am fost candva...mai idealista decat sunt acum!


Pupici,
Andreea

Supercounters