Random thoughts

   Azi sunt happy! Nu am un motiv anume sa fiu mai fericita decat ieri,dar mai multe motive sa fiu mai fericita ca acum doua zile cand mi s-a ars siguranta si am stat pe intuneric si am facut dus cu apa rece,pentru ca evident centrala nu mergea . :)) Inainte de asta conexiunea de internet mi-a fost intrerupta de Tommy,care evident are o placere sadica de a se juca la cabluri.Ce sa-i faci,e copil! :)) Bine totusi ca nu le mai roade/rupe,nu ati vrea sa stiti cat de "bandajate" sunt cablurile mele pe ici pe colo.

Poate asta ma va motiva sa imi iau un wireless cat mai repede,dar musai Cisco ca sa pot sa mai invat si sa testez si eu pe el,pentru work :P

  Azi am descoperit de la Alice ca in prafuitul meu oras natal exista DM din luna noiembrie a anului trecut,deci clar o sa dau o tura pe acolo pentru rujurile Manhattan (asta peste o luna!),pe care toata lumea le-a laudat si eu nu am vazut nici macar un tester din gama asta de rujuri!
  Si azi e asa frumos afara! Soare,pasarelele ciripesc si toti de pe strada iti zambesc.. E o stare de liniste si relaxare,cum sa nu zambesti si sa te simti bine?
  Al meu motan sta numai pe pervaz,e clar ca de acum e vremea lui de stat in razele soarelui.El cred ca e mai fericit ca mine :))
Poza atasata cu el,e de acum un an,era si mai mic decat e acum si desi nu e clara,imi e tare drag de toate pozele cu el.Cred ca am mai multe poze cu Tommy in laptop decat cu mine :)
  Abia astept sa ajung in Romania,mi-am facut o lista imensa cu ce vreau sa car innapoi spre Cehia: intaritor de unghii Farmec,rujuri Manhattan,cioco cu rom,doina,am un wishlist lung pentru produsele Cosmetic Plant &Farmec  si lista mai continua :D
Astept sa ii vad pe ai mei si astept sa fiu inca o data dezamagita,profund dezamagita de lucrurile care se intampla in jurul meu si la care nu ma pot impotrivi. To be honest,dupa 2 zile in Romania,o sa ma satur si o sa vreau innapoi aici.
Imi e asa dor de Iasi ,de prietenii de acolo,imi e dor de Galati desi culmea am stat 4 ani acolo in timpul facultatii,dar nu am ramas cu prea multe prietenii solide.... si evident de prafuitul meu oras.... in ultimii 10 ani am tot pendulat intre Iasi-Braila ,Braila-Galati,am avut cred cele mai dese mutari de locuinta si de job-uri mai multe decat voi toate la un loc :)) Nu ca mi-ar fi fost impuse,Doamne fereste,dar mereu nu mi-a convenit ceva si mereu am schimbat ceva,mereu am vrut ceva "nou".Ma si urasc uneori ca numai aici am devenit cam blazata si moracanoasa,trebuie musai sa schimb orasul sau tara  cat mai curand!


Apropo de cosmetice,azi imi place:


NYX Soft Matte Lip Cream



Imi plac mult nuantele si mi se pare tare chic ca fiecare nuanta in parte poarta numele unui oras.Chiar nu imi plac rujurile care au doar niste numere acolo...
Mie imi plac in mod special Tokyo si Milan,desi daca m-ati fi intrebat ce oras as vrea sa il vizitez primul din lista aia raspunsul meu ar fi fost Amsterdam :)
Sper sa ma tina minunea si sa NU dau vreo comanda pe cherryculture zilele astea. M-ar fi tentat si doua nuante de farduri mono NYX pentru ca nu am incercat niciodata fardurile lor si evident traditionalele glossuri NYX Perfect si Tea Rose.

 Sa nu uit,vreau sa va multumesc celor care v-ati adaugat ca followeri pentru blogul nou,am avut surpriza placuta sa observ ca unele dintre voi m-ati adaugat si in blogroll .Multumesc!
 Cum vi se pare headerul blogului? E mai simplu decat celalalt,care era mult mai profesional.Dar simteam nevoia de putina schimbare,asa ca mi-a picat pe el :) Sa il pun oare din nou pe celalalt?

 
Va pup!!!
Andreea

Supercounters