Ramble toughts & little surprise!

    'Morning girls! Aici toarna cu galeata,e o vreme asa posomorata,parca special deprimanta....Se pare ca nu vom prinde vreme prea buna cu plecatul in Romania,deja am schimbat ruta si am decis ca de la Sibiu sa o luam spre Ramnicu Valcea,Pitesti,Bucuresti,Buzau si finally Braila.
Mda,sper ca pe la intoarcere chiar sa dam prin Brasov... De cand m-am trezit ma tot uit la stiri,tot sper ca e o farsa cu ninsoarea asta in prag de Pasti!
  Acum o luna de zile eram entuziasmata de venitul in Romania,acum am o stare din aia de neliniste si frica de drum.Plus ca trebuie sa ma pregatesc moral si emotional de cateva mici mizerii a la Romania....
Ieri am tot facut curatenie prin casa,azi am de facut cumparaturi,de ajutat pe cineva sa se mute cu chirie si ... cam atat cred!

  Pentru ca am pregatit deja produsele pe care le voi trimite pentru blog sale-ul de animalute,am "sustras" cateva produse pentru un little giveaway.Pentru ca chiar si la blogul pentru animalute am de oferit in jur de 25-30 produse,nici nu le-am innumarat exact.Ma gandeam ca daca nu am reusit sa organizez un giveaway pe indelete,o sa se bucure cineva de produsele acelea.
Am de oferit un fond de ten mineral L'Oreal 460 Nude beige ( e folosit de maxim 4 ori),L'Oreal soft focus finish translucent (cred ca e folosit un sfert din continut),oja Essence just shoot ,o crema Manufaktura cu shea butter (inceputa acum o luna,folosita din ea cam 20% ).
Ei bine,acum a va explic de ce le "dau" : cu fondul de ten nu m-am inteles ok si in general cu tot ce inseamna fond de ten L'Oreal,soft focus-ul e minunat,merge foarte bine aplicat peste fondul de ten,nu il opresc din simplul fapt ca dau si fondul de ten L'Oreal. Oja Essence m-am cam plictisit de ea,e o nuanta prea colorata pentru gustul meu si totusi ma incantase cand am luat-o! E folosita de 3-4 ori si ea.Crema Manufaktura am facut greseala sa desfac 3 bucati in acelasi timp (mda,call me crazy!) ,aceasta e desfacuta acum o luna si teoretic daca ma iau dupa ambalaj,in 5 luni expira! Voi avea ceva produse de testat,produse noi asa ca probabil nu voi reusi sa termin cele trei bucati in urmatoarele 5 luni.Ambalajul e un pic murdar,in ideea ca a stat langa demachiant si s-a cam innegrit.Arata mai rau in poza decat in realitate.

Daca va tenteaza produsele nu trebuie decat sa fiti primul care imi lasa comentariu cu "Vreau aceste produse" si dupa confirmarea mea,imi poate trimite e-mail.Astept e-mailul pana cel tarziu maine dimineata,daca nu primesc e-mailul primei persoane,premiul se duce la cea de-a doua persoana care a lasat comentariul.
Am lasat momentan sa accept comentariile fara moderare,exact in ideea de a se vedea clar daca s-a comentat la aceasta postare sau nu.
Daca cineva se simte jignit ca ofer produse putin folosite,o rog sa nu participe!

Sper ca din cele doua poze veti reusi sa va dati seama daca le vreti sau nu!

L.E : Imi cer scuze pentru "decorul" in care sunt asezate produsele,le-am pozat in graba si fix pe pledul care sta Tommy,deci e cam plin de par de-al lui...
L.E: Premiul apartine lui Sadie.E-mail primit de la Sadie si va fi livrat luni cu posta romana :)


Pupici,
Andreea

Supercounters