Produse Balea? Nu,multumesc!

    Mi-e si rusine sa va povestesc,dar o fac.Macar din povestea mea sa invete cineva ceva.Acum ceva timp mi-am cumparat un demachiant Balea de ochi bifazic si unul de fata.Ideea era ca nu ma ingrijorasem ca sunt atat de ieftine si chiar ma gandeam ca oricum eu folosesesc un demachiant  solubil in apa de la Jason (de pe iherbs.com) ,deci nu-i bai.Buun. Ideea e ca in ultima vreme am picat asa de obosita ca intr-o seara  am reusit performanta de a ma demachia doar cu acele doua produse Balea din fotografia atasata de mine si apoi sa aplic un toner si atat. Deci v-ati prins: nu mai foloseam demachiantul solubil.


    Supriza de proportii: ochii umflati cat cepele dimineata cand m-am trezit.Obosita,obosita dar ce se intamplase? Cand m-am uitat in oglinda era sa nu ma recunosc,parca ma luase plansul instant de cum aratau ochii mei...  Si ia si suspecteaza: rimelul? Hum,nu,ca e nou cumparat.Le-am aruncat pe restul care le aveam de mai putin de 3 luni.Crema de fata? Nu. Ca e Paula's Choice si nu am avut niciodata probleme cu nimic de la ei,le folosesc de 6 luni deja si sunt in termen. Fondul de ten? Nope.Niciodata nu am patit nimic de la MUFE.Si tot asa selectiv le luam.... pana nu gasisem nimic pe care sa dau vina.
  Ochii umflati i-am avut cam o zi intreaga,pana seara mi-a trecut inflamatia. Apoi inainte sa reiau ciclul "demachiat tenul-somn-trezire a doua zi" am avut o revelatie: cu o zi inainte nu folosisem demachiantul solubil. Uitandu-ma la cele doua produse Balea si analizand faptul ca am fost o idioata  (da,am fost!!) si datorita oboselii am eliminat procesul standar obisnuit al demachierii tenului,am realizat ca doar "minunatele" demachiante Balea mi-a cauzat inflamatia.Si ca da,inainte tot cu ele ma demachiam si nu aveam nimic de la ele ,dar continuam procesul de demachiere si nu mai ramaneau produsele respective pe tenul meu.
    Ce pot sa zic e ca ma bucur ca mi-am dat seama de gafa facuta,daca ma duceam la dermatalog in ce mai bun  caz imi dadea niste picaturi sau medicamente sa mi treaca iritatia si apoi iar gafam fara sa vreau cand si cand.
   Din toata nebunia asta am invatat asa: mai bine imi cumpar demachiant Nivea sau orice altceva decat Balea si  cu siguranta nu mai ratez sa folosesc si demachiantul solubil....
  Si cu asta inchei orice poveste cu produsele Balea,nu mai vreau nimic,dar nimic,de la ei!!! Stiu,eu sunt idioata,dar nici demachiantele lor nu ar trebui sa fie formulate in halul asta de prost si sa fie atat de iritante...

   Crema de corp,desi nu mi-a facut nimic rau,am aruncat-o de nervi si pe aia.Fara produse Balea pentru mine va rog! Nici gel de dus,nici demachiant,nici crema,daaaaa nimic! Nu mersi.

  Aveti voie sa radeti,va las.Dar nu faceti ca mine!

Pupici,
Andreea

Supercounters