Overview: Photoderm Autobronzant Bioderma

  Vreau sa impartasesc cu voi extazul meu de a gasi un autobrozant perfect: Photoderm Autobronzant Bioderma.Cu riscul de a parea exagerata,e cu siguranta cel mai bun autobronzant incercat de mine pana acum.O sa va explic si opinia mea,de ce consider acest lucru in postarea asta.V-am povestit pentru prima data despre el in postarea aceasta,pana la urma o cititoare a blogului a revenit cu feedback in ceea ce priveste acest produs si s-a aratat incantata de el.Avea evident emotii la fel ca si mine,in ceea ce priveste aplicarea acestui produs,daca e dificila.


Descrierea oficiala a produsului,preluata de aici:

Creează un bronz progresiv natural şi uniform.
Hidratează intens pielea asigurând un bronz durabil.
Photoderm Autobronzant, asigură o difuzare perfectă la nivelul pielii şi se usucă rapid după aplicare.
Flaconul cu aerosoli permite aplicarea din orice poziţie pe întreg corpul.
NU protejează împotriva razelor ultraviolete!
  Aplicaţi Photoderm Autobronzant pe pielea curată şi uscată, în strat uniform. 

Proprietăţi
Formulă parfumată.
Hipoalergenic, non-comedogenic.
Flacon de 150 ml.

Ingrediente
WATER (AQUA), DIMETHYL ETHER, GLYCERIN, PENTYLENE GLYCOL, DIHYDROXYACETONE, TRIDECETH-9 PG-AMODIMETHICONE, ECTOIN, MANNITOL, XYLITOL, RHAMNOSE, FRUCTOOLIGOSACCHARIDES, TRIDECETH-12, SODIUM METABISULFITE, LACTIC ACID, FRAGRANCE (PARFUM).


Opinia mea despre acest produs:

Pentru cele dintre voi care au realizat cat de nocive sunt razele solare si au ajuns la concluzia ca cel mai sanatos bronz este cel cu autobronzant, voi impatasi experienta mea cu acest produs.

Are o forma care iti permite sa il aplici usor si uniform, iar sprayul are o pulverizare foarte fina si uniforma. Este exact ca un airbrush. Nu se opreste brusc daca nu mai apesi pe el si se poate tine in orice unghi si nu isi schimba puterea sau uniformitatea. Eram curioasa daca spre finalul flaconului puterea se va modifica sau daca va incepe sa stropeasca. Am vazut ca si-a pastrat exact aceleasi proprietati.
Prima data l-am aplicat  fara o lotiune hidratanta inainte. S-a aplicat uniform, fara pete! E ideal sa folositi inainte o lotiune hidratanta,sa asteptati putin si apoi sa aplicati autobronzantul.

Pulverizatorul ofera o acoperire atat de uniforma si fina incat nu este nevoie de revii cu mana sa uniformizezi produsul. Dar este complet absorbita dupa maxim 5 minute.

Este o culoare potrivita atat pentru persoanele foarte albe,cat si pentru persoanele care nu au tenul nici inchis,dar nici deschis ca mine .Bronzarea se face treptat, prin nuante intermediare de la o aplicare la alta. Are o nuanta aurie maronie naturala, nu tinde sa fie roscata sau portocalie. Un mare plus din punctul meu de vedere pentru ca mai toate autobronzatele te fac sa arati ca un pui la rotisor :D

L-am aplicat  cred ca de 6-7 ori la rand pana cand s-a epuizat flaconul,deci utilizat zilnic,cam o saptamana. De doua ori pe saptamana am facut un scrub usor pe tot corpul pentru a ajuta la indepartarea celulelor moarte si a evita patarea pielii atunci cand se duce efectul.


Concluzie: Daca va doriti un autobronzant natural si soft, usor de aplicat si cu un efect treptat este produsul ideal.Da,l-ati gasit!
Are un singur "minus" acest produs din punctul meu de vedere: dureaza cam putin flaconul, dar efectul este foarte frumos si cu siguranta merita investiti banii in acest produs daca va doriti un bronz fara pete/fara sa fie portocaliu  si evident folosind un autobronzant! Eu ma pregatesc sa achizitionez si cel de-al doilea flacon,dar promit ca nu ma mai ating de el decat cu o saptamana inainte sa plec in vacanta,ca sa nu ma duc chiar asa de "alba" pe plaja.

Pret: aproximativ 45 ron


Atasez si o poza cu acest autobronzant unde l-am folosit doar o singura data saptamana trecuta si aplicat bineinteles cu aproximativ 3 ore inainte ca acesta fotografie sa fie facuta.Aplicat a doua oara,efectul e bineinteles mai frumos:




L-ati folosit? Ce parere aveti despre acest autobronzant? Vi se pare mai eficienta aplicarea autobrnzantului spray (cu aerosoli) sau preferati autobronzantele lichide,cele obisnuite?

Pupici,
 Andreea

Supercounters