Va multumesc! ♥

    In primul rand va multumesc ca ma cititi,ca uneori imi lasati comentarii,ca datorita voua,celor care cititi acest blog  dupa aproape 4 ani de existenta (a blogului evident ),acest blog inca e "up" :) Si in ciuda faptului ca  nu sunt mereu prezenta in mediul online,am chiar 300 -350 vizitatori unici/zi  (cand nu postez) chiar daca nu postez nimic 5 zile consecutiv cum s-a cam intamplat din pacate in ultima vreme...In luna noiembrie,care deja e trecuta am avut 10 postari pe blog si cateva postari pe pagina de facebook a blogului. Vreau sa va multumesc pentru ca ati fost alaturi de mine si luna aceasta,asa ca daca tot se apropie sarbatorile de iarna cu pasi repezi,m-am gandit sa ofer random,unei cititoare care a lasat comentariu sau a dat "like" unei postari in ultimul timp pe blog un mic cadou.Cred ca de acum voi proceda mai mereu asa,nu o sa mai fac giveaway uri organizate,ci mai mult pentru persoanele care contribuie la feedback ul acestui blog.

Cadoul meu e mic,dar va fi din inima si  consta intr-un fular New Yorker,un parfum de 30 ml de la Oriflame "Rock Angel", un fard mono MUA  shade 1,doua creioane jumbo Essence din noua colectie aparuta "Class of 2013",un mini portfard super simpatic marca Essence  si 3 mostre Paula's Choice. Toate produsele sunt noi,din pacate surpriza mai trebuia sa contina si altceva,dar... vad ca nu mi-a mai ajuns un colet :) Aici puteti vedea produsele din colectia "Class of 2013 Essence "

Si fotografii cu premiul:

























 Castigatoarea este :

                      Josephine !

Daca nu iti place premiul sau consideri ca nu ti se potrivesc produsele,te rog sa ma anunti sa aleg alta castigatoare,evident din persoanele care mi-au lasat feedback pe blog sau pe pagina de facebook a acestui blog in luna noiembrie.  Astept e-mailul  pana pe 8 Decembrie pe bazardeimpresii[at]yahoo[dot]com

Nu in ultimul rand,le urez celor care isi sarbatoresc ziua de nume astazi,un sincer La multi ani! si fie ca toate dorintele sa vi se indeplineasca! Daca nu toate,macar alea care conteaza cu adevarat pentru voi ;)



Va doresc un weekend cat mai placut,sa petrecti frumos atat astazi cat si maine,de ziua nationala a Romaniei! Eu o sa merg la un party romanesc intr-un pub :)


Pupici,
 Andreea

Supercounters