50 de locuri in care trebuie sa iti saruti iubitul

  Pentru ca tot vin sarbatorile de Iarna trebuie sa va dau cateva ponturi,adica locuri in care musai trebuie sa va sarutati iubitul pana la sfarsitul anului acestuia! :D Daca nu aveti iubit,improvizati :))

" Imbratisarile si saruturile sunt printre cele mai placute lucruri de care ai parte in viata, tocmai de aceea trebuie sa ai amintiri cat mai placute despre ele. De multe ori, locatia este la fel de importanta cat si actiunea in sine, deoarece iti poate crea amintiri pe care le vei savura toata viata. Iata o lista a locurilor in care e musai sa saruti pe cineva" dupa cum scrie aici.


- Intr-un lift, fara ca altcineva sa se urce "la bord" - hum,eu nu am sarutat pe nimeni in lift... poate pentru ca evit lifturile?Cred ca puteam sa il sarut si pe vecinul de la 1 daca era in lift nu?

- Intr-o sala de cinema - nu ai mai fost la cinema de ani de zile? acum ai ocazia.Poti sa te lauzi la prieteni ca ai vazut nu-s ce piesa de teatru si in acelasi timp ai sansa de a il saruta la cinema pe el.

- In masina - hai sa fim seriosi,nu toata lumea are masina cu pisicina... cu vila, pardon!

- Pe plaja-da,merge si eventual ii arunci si cu putin nisip in ochi dupa sarut.Sau in urechi,nas,oriunde nimeresti.

- In apa marii -pai nu te-ai decis daca pe plaja sau in apa marii? intai sarutati-va in mare si apoi pe plaja,pe nisip.Daca nu aveti mare,merge si in baie,in cada.

- Intr-un jacuzzi- daca are probleme cu inima,ai grija sa il tii cat mai mult in jacuzzi si sa il saruti cat de bine poti tu!

- Sub apa - daca nu e ceva mai serios sub apa,macar un sarut sa fie,zic si eu!

- In piscina unui hotel, noaptea tarziu- daca e ziua pe la amiaza nu merge,refuza-i sarutul si asteapta noaptea sa apara stelele.

- In bucatarie, cand ar trebui sa speli vasele- asta e "sarutul" meu favorit,cand il sarut si apoi il invit sa spele vasele.Stiti ce incantat e? Testat.A doua zi se autoinvita la spalat vasele!

- In mansarda, cu parintii in camera alaturata -nah,eu l-as saruta cu parintii de fata ca si cand am fi noi doi singuri in camera aia.

- La un concert -asa da,doar dupa ce iti obtine autograful de la DJ ul tau favorit!

- In fata usii casei tale, pentru ca nu il inviti inauntru- il lasi afara,ii spui ca iti ploua in casa si nu ai cum sa il inviti inauntru sau ca te bate mama.Daca sunt -20 grade afara ai putea sa iti faci mila de el si sa ii dai un ceai "la pachet".

- Sub vasc, pentru ca e traditie- daca e traditie,saruta-l si sub clar de luna!

- La locul de munca, dupa ce toata lumea a plecat acasa- nah,nu merge.Mai interesant ar fi de fata cu sefa lui,asa stii precis daca te inseala cu ea sau nu.

- In biroul sefului, pentru a simti senzatia de putere- ce v-am zis mai sus? deci seful e seful si asta e important.Daca nu vede seful ca va sarutati,nu aveti voie sa va prezentati la primarie,la cununia civila!

- In varful unei roti din parcul de distractii - in varful unei roti de BMW merge? Nu de alta dar eu nu am mai fost in parcul de distractii de cativa ani buni,dar ma gandesc ca si masina are roti.Chiar 4!

- In sifonier, la o petrecere- daca nu te uiti bine la el inainte sa il bagi rapid in sifonier,este scuzabil daca din greseala il saruti pe cel mai bun prieten al lui.

- In toaleta unui avion- nu,multumesc,nu am fantezii cu toalete si ...mirosuri bizare .

- Pe ringul de dans- da,eventual ii imbranciti pe restul bine de tot pe ringul de dans,dati din coate puternic,sa vada cat de mult va iubiti voi.

- Intr-un taxi, cu scuzele de rigoare adresate ulterior soferului- de ce sa va cereti scuze? sarutati-l si pe el sa nu se supere si aia e.

- Intr-o gara, pasional - da,asta imi aduce aminte de numeroasele faze din filme.Pacat ca nu mai merge lumea prea des cu CFR ul mai nou... dar pentru un sarut merge sa vizitati gara macar.Sau sa va cumparati un bilet pana in Bucuresti,daca sunteti din provincie.

- Pe canapea, duminica dupa amiaza -numai duminica dupa amiaza! Orele 14.37 si 15 sec!Cum s-ar zice,"sarutul de weekend"

- In varful turnului Eiffel- daca nu ai bani de bilet cu destinatia Paris poti sa te asezi in fata oricarui turn care vezi ca seamana putin cu turnul Eiffel.Ii poti spune "Je t'aime mon chou" si aia e.

- Sub Puntea Suspinelor din Venetia, intr-o dupa amiaza, deoarece semnifica dragostea eterna - deci dupa amiaza e partea zilei in care trebuie sa fim pupaciosi,am inteles.Acum din Paris trageti o fuga la Venetia,daca mai aveti bani de sandwichuri.Ah si sarutati-va,desigur!

- Pe strada, spontan- chiar daca are 10 sacosi in mana,saruta-l pasional,cat de pasional stii tu.

- La o plimbare prin munti - da,pe campie nu merge,in munti nu va vede nimeni.

- Pe bancheta din spate a unei limuzine, ca niste staruri - .... daca ai bani de inchiriat limuzina! Ca daca aveai limuzina,nu mai il sarutai pe el,nu?

- Sprijiniti de masina- intrebarea vine: care masina? A ta sau a lui? Daca e a ta,ai grija sa nu ii zgarii vopseaua.Daca e a lui,merge si  sa ii dezumflati o roata.

- In fata unui bar, cu un strain- please don't do that! Va spun eu ce mi s-a intamplat cand un dobitoc (termenul politicos: un strain) m-a sarutat.I-am dat doua palme.Nu ca nu mi-ar fi placut sarutul,dar era prietenul de fata...Ah si nu eram in fata unui bar,eram si eu ca tot omul la un internet caffee pe vremea cand ele inca mai existau.

- In camera din copilarie, printre toate jucariile - oh da,si sa il intrebi daca vreti sa va jucati de-a mama si tata :))

- Pe un acoperis, cu vedere asupra orasului - cautati cladirea cea mai mare,urcati-va pe acoperis,sarutati-va si apoi puteti muri ca Romeo si Julietta.

- Undeva la tara, fara ca nimeni sa fie in preajma -la tara inseamna undeva intr-o comuna/sat? Pai in cazul asta va fi foarte dificil cu tot clanul de babe de acolo.Ai vazut-o maica pe aia a lui Gheorghita? Fa,ai vazut ce rochie avea? Ia uite cum a intrat in biserica!

- In culisele unui concert, spectacol etc - daca nu reusiti sa intrati in culise,merge si sa il mituiti pe bodyguard .

- La bar- iar la bar!? De ce la bar?! Mie nu mi place sa beau alcool.

- Intr-un drive-in, in timp ce asteptati comanda - oh da,saruta-l cand apasa energic acceleratia!

- In timpul unei lungi calatorii cu trenul, masina sau autobuzul - nu mi-e clar daca trebuie sa il sarutati non stop in timpul acestei "lungi calatorii" dar e mai ieftin sa luati autobuzul sau trenul decat masina personala.

- In spatele unei cortine - ce rost mai are? Nu va vede nimeni.

- Intr-un cimitir- daca ai fantezii morbide,o poti face si pe asta.Totusi daca va aflati in cimitir pentru ca i-a murit lui cineva apropiat,cred ca te poti rezuma la o imbratisare,zic si eu.

- La o petrecere, in fata prietenilor - ai grija sa fii cat se poate de lipcioasa in fata prietenilor lui,o sa aprecieze maxim asta!

- Intr-un vestibul, in stil clasic- in stil baroque nu merge?

- Pe strada, intr-o tara straina, in timpul primei voastre vacante impreuna- daca prima vacanta impreuna nu va fi  intr-o tara straina? stai ca nu am inteles: musai intr-o tara straina sau in prima vacanta impreuna? Ai putea sa treci granita la unguri sau bulgari si gata,saruta-l!

- La o nunta- nah,l-ai putea saruta pe mire in locul lui.

- Pe podeaua unui studio de arta- musai pe podea,nu pe masa sau altundeva.

- In librarie, printre rafturi- ai putea sa ii recomanzi si o carte "Sarutul perfect.Cum o poti saruta fara sa lasi urme de saliva..."

- La aeroport, dupa o despartire plina de lacrimi- dupa ce urlati bine de tot,adica dupa ce faceti un scenariu din ala in care sa vina paza,sarutati-va patimas.

- In cabina de poze- merge si o poza in timp ce va sarutati dar sa nu-l oripilati pe fotograf cu sarutul vostru

- Pe scarile rulante- nu incercati la Praga,scarile alea rulante sunt imense.Eu tot ce pot sa fac pe scarile alea rulante e sa sper ca scap cu bine de acolo.Serios,nu-mi arde de saruturi in momentele alea.

- Pe un teren de sport dintr-un liceu- asta probabil se aplica atunci cand esti inca la liceu.Totusi daca nu e el acolo sa te sarute,merge si proful de sport.

- Intr-o barca, pe lac- ... in timp ce va scufundati... in sarut.

- In timpul unui meci de fotbal, cand atmosfera devine plictisitoare- ai grija sa il saruti imediat ce a dat gol echipa lui favorita! Daca primesti din intamplare un cot in stomac,mai saruta-l o data.


Parodie dupa articolul acesta.

Pupici,
 Andreea

Supercounters