Bucurii de inceput de Decembrie ♥

 ... si dupa ce am ales titlul mi-am dat seama ca nu suntem nici la jumatatea lunii Decembrie dar nici la inceputul ei.Nu imi vine sa cred ca nu am mai reusit sa postez in ultima saptamana,lucru aproape incredibil pentru mine care postam cam la doua zile sau chiar zilnic.

Voi avea cateva postari programate,pentru ca oficial de saptamana viitoare voi intra in vacanta deci nu voi avea timp prea mult de pregatit postari.

Anumite produse din aceasta postare au fost achizitionate de mine,nu neaparat in luna Decembrie (de exemplu comanda de al Iherb),altele mi-au fost trimise de o prietena din Romania.


Produse Paula's Choice

Am dat comanda cu prietena mea impreuna,dupa ce ea s-a decis la ce reprezentant Paula's Choice din Romania sa comande. Ce mi-am ales,veti vedea in fotografii,produse pe care le-am tot testat din mostre in ultimele 3 luni si pe care vroiam neaparat sa le am full size.














 

Produse luate de pe Make Up Shop:


-doua NYX Soft Matte Lip Cream - nuanta Milan (iar,da!) si nuanta Stocklom ) si inca tanjesc la Antwerp dar nu era pe stoc la momentul respectiv.
-un jumbo NYX nuanta Milk - cine nu a auzit de el?
-NYX Super Fat Eye Marker - e inca in teste,asa la prima vedere imi place
-gene false Red Cherry - le-am mai avut si imi plac!
-adeziv de gene false DUO - e prima data cand il am,nu l-am testat dar abia astept :)

Nu puteau sa ma apuce sarbatorile de iarna fara gene false nu? :D

















Produse ELF,luate de pe ELF Romania:

-mineral eyeshadow primer ELF -am luat acest primer numai din dorinta de a face o comparatie cu primerul ELF normal si diferenta e sesizabila: e mai gentil decat celalalt si momentan imi pare la fel de eficient.
-lip stain Fashionista - o culoare superba,doar l-am swatchuit pe mana,dar nu ii suport deloc mirosul,deci nici gand sa il aplic pe buze! Nu stiu daca toate sunt asa,adica toate lip stain urile ELF sau doar nuanta asta...
-ruj ELF nuanta Seductive - incredibil de pigmentat si cremos la pretul care l-a avut rujul!
-portfard ELF- super incapator din punctul meu de vedere
-ELF Eye transformer- nu l-am incercat,va ramane sigilat pentru ceva anume :D
-mini eyelash curler
-set de pensule ELF Studio 11




















 De la prietena mea:


-doua creioane Avon Supershock
-un pisic din fimo


Tangle Teezer

Stiti care a fost primul lucru care mi-a trecut prin cap cand am vazut aceasta perie? Wow,ce nuanta vibranta! Nu ma puteam decide la nuante: purple sau orange si cum Katyna imi zicea ca ea si-ar fi dorit pe Orange (isi alesese pe mov) am cedat si am ales Orange. Desi as innumara pe degete obiectele in nuanta asta,cred ca am foarte putine.




Produse Farmasi:

-doua rujuri Farmasi -unul dintre rujuri imi place tare mult si ca si tetura,culoare,pigmentatie!
-un fard neon - absolut fascinant ca si culoare!
-un lip cream
-doua creioane de buze









Produse de pe Iherb:

-Eucerin, Gentle Hydrating Cleanser, Fragrance Free, 8 fl oz (237 ml) - am luat doua bucati,pentru ca am tot citit pe la fete ca e bine formulat.M-am spalat aseara cu el si da,e mai bun decat produsul care il foloseam inainte :)
-Derma E, Vitamin E Skin Oil, 14,000 IU, 2 fl oz (60 ml)- ma chinuiam sa sparg niste capsule pana acum,pana cand m-am decis sa imi iau Vitamina E pura!
-Medicine Mama's, Sweet Bee Magic, Organic Healing Skin Cream, 0.25 oz (Discontinued Item)- l-am primit gratuit acest produs dar miroase atat de rau ca... mi-e teama sa il aplic pe ten.Pare destul de emolient si cred ca mainile s-ar bucura de el :)
-Real Techniques by Samantha Chapman, Your Base/Flawless, Expert Face Brush -nu prea ma incanta aceasta pensula,e cam mica si .. nu mi dau seama momentan la ce sa o folosesc.
-Real Techniques by Samantha Chapman, Your Finish/Perfected, Blush Brush- mai degraba o voi folosi pentru pudra,am alta pensula pentru blush tot de la RT :)
-Natural Factors, B6 Pyridoxine HCl, 100 mg, 90 Tablets -descrierea produsului a cantarit destul in alegerea lui :))

Nici de data asta posta ceha nu m-a scutit de taxe vamale... si ce ditai taxele,ca au fost in stare sa mi incadreze inclusiv discounturile produselor luate de pe iherb la taxe... deci cearta-te cu ei,daca poti,daca le vorbesti limba...
Am primit de la cei de la Iherb in plus,acea crema de la Medicine Mama's,un mini marker Iherb care nu ... merge si un plic efervescent cu Vit C pe care l-am baut aseara si chiar a fost bun :D



























Produse de pe Sheinside:

-un colier pe care il puteti vedea si aici
-o pereche de cizme








Ieri a fost cumva ca o zi de ziua mea (de Craciun nu prea primesc cadouri,data fiind apropierea zilei mele de nastere cu perioada Craciunului) cu desfacut colete :)

Daca va intereseaza vreun produs anume,la care vreti sa imi stiti parere,doar lasati-mi un comentariu.La unele dintre aceste produse vor urma review uri,numai ca trebuie sa le testez :) iar de altele deja mi-am dat seama (cum e cazul produselor Paula's Choice pentru ca am tot avut mostre cu acele produse in ultimele 3 luni)


As mai avea de cumparat cam asa : un concelear MAC preferabil (am ramas fara concelear!!!) ,o pudra NARS,o hainuta rosie de la Zara ,o alta pereche de cizme si un laptop nou.Si planurile alea deja facute sa se indeplineasca.Laptopul si planurile alea cred ca raman pe anul viitor precis,dar na.Nu-i asa ca wishlistul  de ziua mea/Craciun e mic? :D








Va doresc o saptamana cat mai placuta in continuare!

Pupici,
 Andreea

Supercounters