Favoritele lunii Noiembrie

 Stiu ca postarea e ceva cam tarziu facuta,dar nu am avut prea multe favorite in luna Noiembrie.



Dintre produsele de ingrijire cele mai dragi mi-au fost Paula's Choice 1% BHA gel care l-am folosit din mostre,apoi am inceput sa il folosesc pe cel 2% BHA gel.Tot un alt produs care l-am tot folosit din mostre a fost Paula's Choice Skin Balacing Daily Mattifying lotion,acum am inceput produsul full size.

La capitolul farduri,cel mai des m-am atins de fardurile Inglot (in special nuanta Inglot Matte 344),cred ca de fapt au fost cam singurele care le-am folosit luna trecuta.La fond de ten,ca de obicei Nars Sheer Glow a ramas in topul preferintelor mele.Si mi-am reamintit ca in luna octombrie nu prea am folosit MAC Blacktrack fluidline asa ca l-am luat la folosit intens.  Pentru buze am optat evident pentru NYX Soft matte lipgloss ... nuanta Milan,clar :)
Am cam renuntat cumva la blush luna trecuta,date fiind temperaturile reci de afara,dar am simtit nevoia sa folosesc bronzerul Chocolate Soleil Too Faced.
Pensula cea mai draga mi-a fost cea de la Real Techniques "Contour Brush" din acest set.O pensula geniala atat pentru contouring cat si pentru blush! Cred ca o sa imi mai cumpar un set de pensule fix pentru ea si pentru pensula Buffing Blush,pretul e mai mult decat acceptabil.

 Voi ati fost "dependente" de un produs anume luna trecuta?

Pupici,
Andreea

Supercounters