Beauty news: Bioderma Sebium AI Corector

Hey girls!Luna aceasta Bioderma si-a imbogatit portofoliul cu un nou produs destinat tenului gras cu tendinta acneica.Pentru ca stiu ca printre cititoarele blogului sunt si  fane Bioderma, asa ca vreau sa va aduc la cunostinta de  Sebium AI Corector, tratament anti-acnee cu actiune 2 in 1, trateaza si camufleaza  imperfectiunile tenului acneic.
Sunt convinsa ca printre voi vor si si persoane care vor indragi acest produs, chiar daca nu au acnee. Mereu ne mai apare cate un cos pe ici pe colo, cand ne este lumea mai draga, iar oglinda din capac iti va permite retusarea imperfectiunilor oriunde te-ai afla!


Descriere:
Sebium AI Corector accelereaza eliminarea cosurilor inflamate printr-o actiune multipla: crema verde din capac distruge bacteriile, calmeaza si camufleaza roseata, iar crema cu tenta colorata naturala, din tub, elimina leziunile prin efectul multiplu: reduce seboreea, distruge bacteriile si calmeaza inflamatia. Complexul exclusiv brevetat Fluidactiva  mentine sebumul fluid pentru a preveni blocarea porilor. Pielea devine mata, recapatandu-si aspectul uniform si catifelat. Capacul contine o oglinda cu ajutorul careia vei putea retusa imperfectiunile oricand, oriunde te-ai afla!
Textura lejera si non-grasa a lui Sebium AI Corector este foarte placuta in momentul aplicarii. Sebium AI Corector garantează un nivel excelent de toleranţă pentru pielea cu tentinţă acneică, este non-comedogenic, hipoalergenic si nu contine parabeni.

Mod de folosire: Aplicaţi prima dată corectorul verde situat în capac, direct pe coșuri. Apoi deșurubați capacul și aplicați crema colorată pe toata fața. A se evita contacul cu ochii.


Pretul recomandat in farmacii: 73 RON

Pentru mai multe detalii  nu ezitati sa vizitati pagina : http://www.bioderma.com/ro/nc/produsele/ce-e-nou/product/action/2664.html

Ati folosit acest produs? Va tenteaza sa il achizitionati?


Pupici,
Andreea

Supercounters