No words,just pictures....

    Nu prea am chef de scris,dar am chef de aratat cateva fotografii.Vreau doar sa ii multumesc Adelinei pentru gestul sau frumos de a imi trimite pe langa demachiantul bifazic Paula's Choice achizitionat de mine de la ea si alte minunatii  in colet pe care le veti vedea in foto.Nu ma asteptam la asta si a fost intr-adevar o surpriza!



Si diverse fotografii... trandafirii primiti recent,rasfat cu salata de fructe si altele...






















































Romwe White Valentine’s Day Sale:

Double Discount: Up to 70% OFF+ Extra 15% OFF $65 (Code: whitevalentine)

From 02/28/2013 to 03/05/2013

GO>> http://www.romwe.com/index.php?main_page=index&cPath=187&pp=3400




Aveti grija de voi si o saptamana cat mai placuta in continuare!


Pupici,
Andreea

OOTD: Cute Grey Sweater

    Am iesit zilele trecute in oras asa ca am luat la purtat puloverul gri de care mi-a fost  drag de cand l-am primit.Tinuta e una lejera,inainte sa dea zapada destul de abundenta din ultimele 3 zile.
Puloverul e gri,lejer,l-am combinat alta data cu o haina de la Stradivarius, oversized earrings si o pereche de pantaloni de la H&M.Tinuta de astazi  e una simpla,o sa va arat si geaca mea de la Lee Cooper achizitionata recent.












Am purtat/I wore:


  • Jeans/Blugi: Stradivarius
  • Grey Sweater: SheInside (click here)
  • Boots/Cizme: Humanic
  • Scarf/Esarfa: No name
  • Lee Cooper Hooded Bomber Jacket


   Va place puloverul? Daca era disponibil in mai multe marimi,nu doar in one size ar fi fost perfect.Imi vine cam scurtut pentru mine de exemplu.



Pupici,
Andreea

Overview: Illamasqua Fundamental Palette

 Stiu ca nu am mai fost prezenta in mediul online in ultima vreme,dar va anunt de pe acum ca lucrurile vor ramane cam tot asa,pana cand o dorinta mai veche mi se va indeplini.Inca lucrez la ea,asta inseamna ceva pregatiri care ma vor tine departe de blog si de mediul virtual.Sper doar sa nu ma uitati intre timp si sa cititi cu placere putinele postari pe care le voi publica in urmatoarele 2-3 luni sau de ce nu,sa recititi postarile deja publicate.








Descrierea oficiala a produsului:
  • Experiment with contrasting textures, from glistening Liquid Metal in molten pewter to matt Cream Pigment in mint green, to express every inch of you alter ego. Coupled with two vibrant Powder Eye Shadows in Hype (bold yellow) and Inception (rich violet), prepare for unparalleled levels of nonconformity
    2 x 1.5g, 2 x 1g
    price per 10g £68.00

Parerea mea despre acest produs:

  • in primul rand ar trebui sa mentionez ca aceasta paleta am luat-o la pret redus,cu 10 lire (cand au avut cei de la Illamasqua reduceri la anumite produse) .Pretul intreg in momentul de fata (au mai si marit pretul de acum o luna si ceva se pare) e de £34,un pret imens pentru o paleta daca ma intrebati pe mine...
  • paleta contine doua farduri crema si doua normale,in nuante putin cam turbate fata de ce folosesc eu in general.Totusi am fost curioasa in privinta fardurilor Illamasqua asa ca mi-am zis ca in fond macar fardul mov si cel vernil le voi folosi.Nu sunt make up artist sa imbin asemenea nuante puternice si nici indemnare nu am.Cel putin in ultima vreme numai cu nuante neutre m-am machiat.
  • fardurile sunt pigmentate,relativ rezistente la transfer si fardurile crema bineinteles pot fi folosite ca si baza pentru alte farduri.
  • imi place enorm ambalajul acestei palete,ca de altfel ambalajul tuturor produselor Illamasqua pe care le detin,ambalajul e negru si pare profi.
  • fardurile pot fi folosite 12 luni din momentul deschiderii ambalajului,dar cred ca nu e nici o tragedie daca se depaseste termenul putin,cel putin in privinta fardurilor pulbere.Dar la fardurile crema cu siguranta  trebuie respectat termenul de valabilitate.Asadar 34 lire pentru 4 farduri care expira in 12 luni... din nou mi se pare o risipa de bani.
  • personal consider ca aceste farduri sunt mai degraba "artistice" nu pentru uz personal,de zi cu zi,sunt cam excentrice nuantele paletei... asadar doar pentru machiaje mai indraznete daca combinati nuantele intre ele.
  • calitate-pret eu zic ca a meritat cat am dat pe ea: 10 lire dar in nici un caz nu as da si nu cred ca merita 34 lire cat costa in acest moment pe site ul Illamasqua!














    Paleta este disponibila pe site ul celor de la Illamsqua aici. Credeti ca am fost superficiala cand mi-am exprimat parerea vis-a-vis de pretul ei? Voi ati da 34 lire pe aceasta paleta din bugetul vostru?
    Ce produse am mai testat de la Illamsqua veti afla in postarile viitoare,eventual o sa incerc sa dezbat opiniile mele despre doua produse Illamasqua in aceeasi postare.
Overall sunt multumita de produse,dar au fost si unele care m-au dezamagit... si ma bucur ca le-am luat la pret redus.

Daca aveti alte propuneri in ceea ce privesc viitoarele postari care vor fi mai putine la numar din cauza timpului limitat.,le astept cu drag.Va multumesc ca m-ati vizitat si va doresc in continuare un weekend cat mai fabulos!


Pupici,
Andreea

True Colour Lipstick? Yes,please!

 Am primit doua dintre nuantele de rujuri recent lansate de catre cei de la Sleek Make Up.E vorba de Sleek Make Up True Colour Lipstick  Loved Up &  Tangerine Scream.
 Anterior mai incercasem vreo doua rujuri Sleek Make Up,ambele mate,ultimul fiind nuanta Pink Freeze.O nuanta frumoasa,vibranta dar aparent imi plac nuantele sheen ale acestui brand de make up. Daca m-ai pune sa aleg intre o nuanta de ruj matte si una sheen ,precis aleg a doua varianta.


Favorita mea dintre cele doua nuante primite e Loved Up si nu datorita denumirii ei,ci pentru ca e o nuanta frumoasa de roz,care nu m-a surprins cat de pigmentata e,obisnuita fiind cu fardurile pigmentate ale lor.


Descrierea oficiala a produsului:

Awaken your makeup with a True Colour Lipstick. Get high impact lips with our vitamin E enriched lipstick in a selection of matte and sheen finishes.



Parerea mea despre cele doua nuante de ruj:

  • sunt pigmentate si destul de rezistente la transfer (cel putin nuanta Loved Up)
  • ambalajele rujurilor sunt frumoase,sunt cam addicted la ambalajele negre cand vine vorba de make up 
  • 3,5 grame de produs e suficient cat sa nu te plictisesti prea mult de o nuanta si sa ai sansa si sa termini acel ruj
  • contin vitamina E
  • dintre nuantele nou aparute (6 nuante sheen si 4 mate) ,m-ar fi tentat mai degraba sa incerc Plush sau Russian Roulette poate in varianta sheen :P
  • pretul unui ruj Sleek Make Up e de $6.49,un pret decent zic eu raportat la calitate-pret




   Care dintre cele doua nuante va place mai mult? Tangerine Scream mi se pare mie sau e o nuanta care se potriveste mai degraba blondelor?
   Aceste nuante si restul nuantelor aparute bineinteles,pot fi achizitionate de pe site ul oficial Sleek Make Up si in curand si de pe Make Up Shop ;)

Pupici,
Andreea

Overview: Neve Cosmetics French Royalty Eye Shadow

   A cam venit timpul sa fac review acestei colectii  limitate de la Neve Cosmetics si anume:  French Royalty Eye Shadow,nu de alta dar doua dintre nuantele acestei colectii au devenit fardurile mele favorite din ultimele saptamani.


Ce spune producatorul despre aceasta colectie:


Limited edition Neve Cosmetics mineral eye shadows.

Choose from :
  •           Chateau – Duo chrome brown with hints of mauve and pistachio green.
  •           Sang Bleu – Duo chrome with purple and blue highlights.
  •           Versailles – Bright and shiny gold with amber undertones.
  •           Collier – Silver with a light grey base, with slight blue satin sheen and glitter


Released with the French Royalty collection
√ No preservatives, silicones, glycerin or petrolatum.
√ formulated to reduce the risk of allergies and fragrance free.
√ non-comedogenic.
√ Made in Italy.
√ cruelty free - tested on makeup artists, not on animals!
2g in 10 gram sifter jar
















Parerea mea despre aceste farduri :
  •  nu sunt fana farduri pulbere,dar acestea au fost cu siguranta fardurile pulbere care m-au fascinat...la cat de pigmentate si cat de rezistente sunt!
  • rezista fara primer de ochi... cel putin nuantele Chateau si Sang Bleu pe care le-am folosit cel mai des.Avand in vedere ca sunt farduri minerale nu ma asteptam la rezistenta a lor fara primer!Nu am cele mai "uleioase" pleoape dar nici nu imi rezista orice fard fara primer de ochi.
  • se aplica usor,in strat uniform
  • nu contine silicon sau glicerina si nu au fost testate pe animale
  • non-comedogenic
  • fiecare cutiuta de fard contine 2 grame de produs,absolut rezonabil ca si cantitate,daca stam sa ne gandim ca nu folosim aceeasi nuanta de fard zilnic.
  • pretul poate fi usor cam mare la prima vedere,dar va asigur ca macar nuanta Chateau merita din plin banii!Aduce putin cu o nuanta de pigment Inglot  sau cel putin mie asa mi se pare (Inglot Cosmetics AMC Pure Pigment Eye Shadow ),dar totusi nuanta asta de la Neve Cosmetics imi pare mult mai frumoasa si buildable.
  • inclusiv ambalajul produselor e interesant
  • daca sunteti fan farduri minerale,incercati-le neaparat pe acestea,nu va vor dezamagi!









Favoritele mele sunt Chateau si Sang Bleu. Chateau  e un duo chrome maroniu,cu irizatii cand mov/verzui.Nuanta cealalta,Sang Bleu e tot un duo chrome  mov cu irizatii albastrui.






Dintre produsele Neve disponibile pe Cocktail Cosmetics ,ce ma mai tenteaza ar fi  sa incerc si   pensulele Neve Cosmetics,aceasta paleta superba de blushuri  si  o trusa cu nuante de farduri delicioase!

 Va tenteaza ceva dintre produsele Neve Cosmetics sau ati incercat ceva de la acest brand?

Pupici,
 Andreea

Romwe Leggins Giveaway- 3 winners!

Pentru ca trec printr-o perioada destul de ogitata,deja uitasem de acest giveaway,deci imi cer scuze ca am ales cam tarziu castigatoarele.Noroc ca m-am uitat pe fan page ul blogului si am fost intrebata daca s-au ales castigatoarele... Au fost 377 de inscrieri si daca tot v-ati inscris pe platforma Rafflecopter la acest giveaway,castigatorii au fost alesi cu ajutorul acestui Rafflecopter.

And the winners are...

Entry #241Alexandra A.
Entry #94Kaiyo A.
Entry #367Cosmina S.
 
Am pus si print screen cu detaliile castigatoarelor,exceptie facand adresele lor de e-mail.
 
 
 
 
















Astept e-mail pe bazardeimpresii [at]yahoo[dot]com pana pe  6 Februarie cu marimea perechii de leggins pe care doriti sa o primiti plus numele si adresa voastra completa.Din pacate nu va puteti alege modelul,doar marimea.Produsul va fi trimis de cei de la Romwe,nu de mine personal.

Pana data viitoare,
Andreea

Supercounters