Review: Crema pentru calcaie Cosmetic Plant

 Din pacate a venit vremea rece si desi am cam neglijat calcaiele picioarelor in ultima vreme,a sosit cu siguranta timpul sa le acordam o importanta mai mare.
Nu prea foloseam crema de calcaie pana sa sesizez clar diferenta intre a fi data cu o crema sau nu. Acum dupa dus (recunosc ca sunt lenesa si nu mereu!) folosesc crema pentru calcaie de la Cosmetic Plant.

Descrierea oficiala:


Crema pentru picioare uscate şi exfoliere (50 ml)

Imbogatita cu vitaminele A F, şi ulei de germeni de grau, crema protejeaza si naurishespiele uscată, aspră, şi exfoliere a picioarelor. Acesta reduce proliferarea bacterianadatorita cimbru antiseptic complexe şi naturale şi uleiuri de salvie. Emolient, calmant,revigorant. Scoateţi pielea îngroşată cu racleta sau piatra ponce, şi de a aplica crema de două ori pe zi, preferabil după baie. Masaţi uşor până la absorbţia completă.
ingrediente:
Aqua, Glicerina, propilenglicol, Paraffinum liquidum, acid stearic, alcool cetilic,Trietanolamina, stearat de gliceril, etil linoleate, Parfum, mentol, ulei din germeni deTriticum vulgare, acetat de retinil, acid boric, metilparaben, Thymus vulgaris ulei, Salviaofficinalis ulei.

 Parerea mea:


  • e o crema eficienta pentru calcaiele picioarelor,le face fine si le hidrateaza corespunzator
  • desi pe ambalaj scrie ca ar trebui folosita de 2 ori pe zi,eu nu apuc sa o folosesc decat dupa dus,inainte de somn,deci o singura data pe zi si tot sunt multumita de rezultate
  • miroase frumos,dar nu imi dau seama a ce,mai degraba a grau decat a salvie
  • calitate-pret ireprosabila pentru 50 ml de produs!
  • nu e necesara decat o aplicare destul de mica a produsului pentru o hidratare corespunzatoare
  • crema e light ca si textura,se absoarbe rapid in piele
  • e o crema super pentru masajul talpilor!

Produs recomandat ... din toata inima!

Si nu,nu e reclama pentru cei de la Cosmetic Plant (nici nu ar avea nevoie!),iar aceasta crema a fost primita de la ei acum cateva luni.


Voi ati folosit-o? Va place? Daca nu,ar fi cazul sa o achizitionati,chiar merita efortul!

Pupici,
Andreea

Supercounters