La Roche Posay Toleraine - fondul meu de ten perfect!


De ani de zile am tot incercat tot felul de fonduri de ten incepand de la Maybelline,Margaret Astor,L'oreal,Max Factor (care pana deunazi imi parea perfect) terminand cu Vichy!
Nici unul dintre ele nu m-a multumit pe deplin,asa cum a facut-o La Roche Posay Toleraine .L-am descoperit la recomandarea lui posh (se stie ea cine e) si tin sa ii multumesc inca o data pentru asta! O idee mai buna decat sa imi mentioneze si mie despre fondul asta de ten nici ca se putea!
Asadar atunci cand am mers intr-o farmacie am avut de ales intre gamele celor de la Vichy, Avene si La Roche Posay, in materie de fond de ten derma-cosmetic.
Fondul de ten nu contine parfum,nici conservanti, este non-comedogen (nu provoaca puncte negre sau alte excrescente ale pielii prin infundarea porilor).Produsul poate fi folosit si pe piele lezata (post-laser), atopica sau cu tendinta acneica.
Mi-am ales nuanta 10 si pare perfecta pentru tenul meu si pot spune ca sunt incantata.
Fata de alte produse precum cele de la L’Oreal, Maybelline, Max Factor e un fond de ten bun,calitate-pret ireprosabila!Singurul inconvenient este poate ca dupa 5-6 ore incepe sa se duca usor de pe ten,dar asta mi se intampla la orice fond de ten! Cu o pudra buna,rezolvam problema! Sau cu un primer bun,evident.
Inainte sa faceti ca mine,sa testati zeci de fonduri de ten,incercati-l!Macar stiti ca ati facut-o si pe asta. :D

Supercounters