Pofta si ganduri ....de vara!


Stiu suna stupid din partea mea sa ma gandesc la vara... cand vad ca primavara se cam lasa asteptata... Dar deja sufletul meu exalteaza numai la ideea ca va veni vara,concerte(bani sa am :D) ,mare,plaja... si bronz! uh sa nu mai vorbesc de tinute lejere si adio machiaj!
Lumea pare mai optimista,binevoitoare si plina de viata.Nu stiu de ce dar vara ma gasesc cel mai des cu prietenii,imi par mai relaxati,mai plini de sperante..mai aproape de mine :)

Stiu ca nu voi avea parte de vara pe aici,va fi una destul de racoroasa,fara prea mult bronz dar pe de o parte ma simt linistita.Si totusi,stiu ca suna putin cam aiurea,dar imi lipsesc verile alea in care ma plimbam pe faleza Dunarii cu prietenii,in care injuram in gand fumul de mici de la terase,in care ma furisam cat de mult posibil de ai mei sa ma lase sa plec oriunde din casa,numai sa ma simt libera ...
Si da,cum as putea sa uit mirosul ala atat de pregnant de praf al Brailei?Dar era frumos cumva,eram acolo... eram eu alta si erau si alte vremuri... cu nopti pierdute si zile care treceau in ritm alert.

Ieri depanam amintiri cu o veche prietena din copilarie.O cunosc din clasa I ,si da ne-am petrecut practic adolescenta impreuna.. apoi ne-au despartit intr-un fel sau altul anii studentiei.. eu eram la Galati,ea la Brasov... desi ne mai vedeam din cand in cand. Acum din nou,inca un an ne separa de cand sunt aici...

Nu am inteles niciodata de ce sunt anumite momente ale vietii pe care le apreciezi dupa ce trec,dupa ce clipele alea se scurg printre degete si nu le mai poti prinde! Ma simt atat de trista sa realizez faptul ca imi doresc atat de multe de la viata asta si nu am timp efectiv sa le realizez pe toate...Poate sunt o incapabila sa ma adaptez vietii,cine stie... Nu stiu de ce,oamenii au tendinta odata cu trecerea timpului sa se instraineze unii de ceilalti,iar asta te face sa devii mai nervos,mai plictisit de viata... mai fara sperante!

Si revenind la zilele insorite,astept cu nerabdare sa vina vara! Desi sentimental vorbind,mi-a adus numai deceptii anotimpul asta... Mereu a fost cineva acolo care a trisat si a rascolit ceva in mine...

Va continua... curand :)

12 comentarii:

 1. sa stii c-o cunosc pe prietena ta care a facut/face facultatea la Brasov.
  Vroiam doar sa vad ce scrii pe blog, si nu ti-am dat add pe facebook pt ca nu cred ca am profil:P

  RăspundețiȘtergere
 2. ceva imi scapa sigur... ne cunoastem? de unde sa o stii pe prietena mea? :))nici macar nu i-am zis numele.

  RăspundețiȘtergere
 3. nu stiu daca noi ne cunoastem, in schimb o stiu pe prietena ta.
  Asa-i ca ti-am starnit curiozitatea?

  RăspundețiȘtergere
 4. deci da,deduc ca dumneata n-ai nici cea mai vaga idee despre ce fata vorbesc,iar daca ai fi stiut,probabil i-ai fi spus numele.
  Oricum era putin probabil sa o stii pe ea,nestiindu-ma pe mine :)

  RăspundețiȘtergere
 5. sa stii ca asa e.Chiar nu stiu despre ce fata e vorba, am zis doar asa..sa te tachinez

  RăspundețiȘtergere
 6. mi-am dat seama de la inceput.:) si totusi lumea e mica. :)

  RăspundețiȘtergere
 7. da, asa e..e mica rau tot si chiar o cunosc.

  RăspundețiȘtergere
 8. cunosti lumea? sau pe prietena mea? :D hai ca ne invartim intr-un cerc :P

  RăspundețiȘtergere
 9. cunosc lumea buna:))
  ne invartim in cerc pentru vreau sa ametim

  RăspundețiȘtergere
 10. deci da,cred ca ori esti misogin ori razi de mine:))

  oricum eu nu fac parte din "lumea buna".

  RăspundețiȘtergere
 11. Da, recunosc..sunt misogin, mi s-a mai spus.totusi sunt de parere ca asta e un lucru bun in ceea ce ma priveste:)))))))))
  glumesc acum
  Dar nu rad de tine, pe bune

  RăspundețiȘtergere
 12. cunosti lumea? sau pe prietena mea? :D hai ca ne invartim intr-un cerc :P

  RăspundețiȘtergere

Mâzgâleli:

Supercounters


StatCounter