Ganduri...


Afara inca ploua.Ploua de vreo patru zile.Efectiv incerc sa evit ploaia cat de mult pot: cand ma duc la munca,cand ies undeva... Si mda,mi-am mai revenit ceva cu starea aia aiurea de ieri.Acum am chef de somn.Daca il mai tin mult in brate pe al meu Tomita (motanul meu negru si pufos) o sa ma ia somnul curand..
Lenea a ramas insa instalata... Nu a vrut sa plece.. insa azi m-am mobilizat un pic si am gatit cate ceva.Printre altele am facut prajitura mea favorita: chec. Urmeaza si un orez cu lapte cu putina scortisoara. Apoi iar pierdut vremea pe net,putin somn si iar la munca.Urasc turele.In special night-urile,desi sunt dublu platite fata de early-uri sau late-uri.In fine, ieri m-am apucat sa citesc "Agonie si exatz" a lui Irving Stone.Tot azi mi am amintit ca tot aman examenul pe care tot ma chinui sa il dau iar eu m-am apucat de citit carti... E vorba de primul examen pentru Cisco.Ei bine,inca nu am invatat tot ceea ce trebuia... Mai am timp.Asta imi zic mereu.
Va pun si o poza bonus cu al meu motan.Nu stiu cum am reusit sa il prind in ipostaza asta,dar cert este ca era vizibil deranjat de blit.

Supercounters