Review: Concentrat antiimperfectiuni Galenic Cauterets -o solutie salvatoare!




Asa cum spune si titlu: crema Galenic Cauterets s-a dovedit a fi mai mult decat benefica pentru tenul meu care o "luase razna" in ultima vreme... Am incercat pana acum diverse produse anti acnee,cum ar fi Skinoren sau Zynerit. Nu aveau efectul decat sa imi usuce pielea si in momentul in care nu le mai aplicam,efectul ala benefic asupra tenului meu parca nici nu mai exista...

Nu vreau sa sune a reclama,dar produsul asta chiar merita incercat in cazul in care aveti un ten mixt,cu probleme de acnee.Crema Galenic Cauterets reechilibreaza secretia de sebum si ajuta la curatarea fetei in cazul in care va confruntati ca mine cu un ten predispus la aparitia acneei usoare.

Eu vorbesc despre Galenic - Cauterets este un concentrat antiimperfectiuni de 15ml produs de Pierre Fables Laboratoires Galenic.Exista si o alta varianta,cea de gel,care nu este concentrat.Pe cel de-al doilea mentionat,nu l-am testat.Pretul acestui produs este de aproximativ 40 RON,se poate gasi cam la orice farmacie,in special la cele Sensiblu sau City Farm.Desi flaconul contine doar 15ml,eu consider ca isi merita banii.
Are o textura usoara,lejera si un parfum subtil.Ce ar mai fi de adaugat e faptul ca produsul nu se consuma atat de repede pe cat am avea impresia.Eu l-am folosit aproximativ de sase ori pana acum si cred ca mai am mai mult de jumatate de tubulet,desi trebuie sa recunosc am si exagerat un pic cand am aplicat produsul.Am folosit o idee un strat un pic mai gros.
Nu stiu insa ce sa va spun despre efectul acestui concentrat antiimperfectiuni pe termen lung.Cert este ca trebuie folosit si aplicat doar pe zonele cu probleme si nu pe o perioada indelungata.

Astept review-urile voastre de la cele care l-ati mai folosit.Pana una alta,toate cele bune si o zi cat mai frumoasa va doresc!

Supercounters