De 1 Mai...


A venit si 1 mai. Nu stiu de ce dar in nici un an nu am sarbatorit ziua asta! Ba am fost de munca,,ba am stat acasa fara sa fac nimic concret... Spre rusinea mea nu stiu ce inseamna 1 mai la mare de exemplu. Iar de iesit la gratar in spatii verzi nici nu se pune problema aici.In tara eram frustrata sa ies la un gratar din pricina gunoaielor lasate de cei care veneau inaintea mea.

Nu stiu de ce pentru majoritatea romanilor o zi de sarbatoare inseamna doar a iesi la iarba verde cu toata familia sau cu prietenii si a "sarbatori" prin mancare din abundenta si bautura! Asa si,acasa n-am mancare sau cum?! Asa cum nu mi se pare deloc "fun" sa bei alcool,asa nu gasesc nici rostul la chestia asta.

E drept ca am participat cand eram mai mica la evenimente de genul iesit la gratar,dar asta asa din cauza spiritului de turma.Oricum ar fi,cred ca dezastrul pe care il lasa majoritatea in urma imi provoaca repulsii: gunoaie,mirosuri etc. Daca toti am reusi sa fim mai civilizati poate ca intr-o buna zi chiar am avea motive reale de sarbatoare.

Si acum serios vorbind,ce sa sarbatorim ? Salarii mici?Nemultumirile de la munca ?
Sau "criza" economica?

Supercounters