Nu-mi plac tipii metrosexuali!

Pentru cine nu cunoaste termenul,metrosexual se defineste a fi persoana de sex masculin ce are un comportament feminin in ingrijirea estetica (epilare, pensare, manichiura, pedichiura e.t.c. ) dar uneori si in gesturi. Este cu totul altceva decat homosexual sau bisexual !Nu are nici o legatura cu inclinatiile sexuale ale barbatului,desi multi fac aceasta confuzie.

Sunt genul de tipa normala,care nu sta 24/24 in oglinda,verificandu-si la fiecare 2 minute manichiura sau  greutatea in fiecare zi.Deci nu sunt vreo obsedata din aia,care nu stie ce e aia sa ai un job,sa stii sa gatesti,sa mai faci si alte lucruri in afara de a arata cat mai impecabil cu putinta.

Nu pot sa nu ma amuz si sa nu raman uimita cand vad ca mai exista si acest gen de barbati-  metrosexualii care au o grija excesiva pentru corpul lor!
Inteleg ca trebuie sa fii ingrijit,sa ai o manichiura decenta,sa fii mereu tuns,ras si cu haine curate,mirosind a after shave/parfum dar sa te epilezi pe picioare sau brate?! Nu mi se pare deloc normal sa vad un tip super pensat,care isi face programare saptamanala la salon pentru epilat/pensat si vopsit parul! Hellou,astea parca tin de latura feminina,da?!Nu uitati ca sunteti barbati!
Si da,cunosc si eu un metrosexual care e un tip de treaba,dar pe alocuri de multe ori il simt "feminin".Si ma complexeaza da! Sunt multe lucruri carora barbatii nu prea le dau importanta,dar el da.Oricum nu ar recunoaste nici un ruptul capului ca e metrosexual.
Nu vreau sa imi imaginez ca fata cum e sa ai un partener metrosexual.Cred ca m-as intreba zilnic "Huh eu mi-am facut masti-tratament azi,ca el vad ca a avut grija" sau sa il invit sa ne epilam impreuna :))
Ce e mai ciudat,ca exista multe femei care adora un astfel de specimen.Pe mine ma amuza si  niciodata nu m-ar atrage ideea de a fi cu un astfel de tip! Nu stau sa ma bat cu el pe creme,uleiuri de corp si lotiuni!
Sa fim seriosi,lucrurile astea le pot face cu sora mea sau cu prietena cea mai buna,in nici un caz cu un exemplar masculin.(parol masculin dar feminizat intre timp!)

L-am intrebat pe un metrosexual francez de ce se machiaza,pentru ca acesta  era dat in toata regula cu anticearcan,rimel si creion de ochi.Stiti ce mi s-a raspuns?! Ca asa e el,se simte mai bine asa aranjat.Mentionez ca e metrosexual in toata regula si din cand in cand mai apeleaza si la machiaj.
Si culmea culmilor e ca atunci cand iese undeva in oras,intr-un club toate cehoaicele parca-s lesinate dupa el! Nu stiu ce o fi atat de sexy la un tip normal,destul de dragut ca aspect fizic dar inspira metrosexualitate prin toti porii lui.

Dar hai sa privim si partea buna a lucrurilor.E bine sa ai un astfel de amic metrosexual: el iti va spune mereu ce alimente sunt bio,si ce poti cumpara in materie de dermatocosmetice! Adica poti discuta cu el ca si cand ar fi o fata,si la o adica,schimbati opinii nu? Cam jenant,dar chiar se intampla din astea,stii?

Ideea acestui subiect mi-a venit dupa ce i-am vazut statusul Andradei pe messenger: "Care-i faza cu barbatii mai pensati ca mine?"

Asadar voi metrosexualilor,mai bine v-ati schimba sexul,si ati deveni de fapt ceea ce doriti sa fiti. :)

Supercounters