BOURJOIS Lapte demachiant cu efect racoritor pentru fata si ochi

Ce spun ei despre produsul lor:
"BOURJOIS PARIS Lapte demachiant cu efect racoritor pentru fata si ochi ,imbogatit cu celule vegetale de castravete.Lasa tenul perfect curat si pielea hidratanta si proaspata."

Produsul asta ar trebui sa se numeasca "lapte demachiant pentru fata" nu si pentru ochi!
Ustura teribil daca il aplici in zona ochilor,cel putin asa mi se intampla mie... Din pacate nu am posibilitatea aici de a achizitiona clasicele lotiuni demachiante de la Bioten sau Elmiplant de care eram mai mult decat multumita!(care erau cele mai ieftine si cele mai bune )

Am sa ma intorc din nou la acea lotiune demachianta de la Ivatherm (click pentru review-ul lui) de care eram multumita ,si pe care culmea nu l-am gasit in trei farmacii,asa ca m-am ales cu asta... Mda. Intr-adevar lasa pielea curata si hidratanta,dar inca nu am nimerit eu demachiantul ala care sa nu faca chestia asta! Si da,are un miros placut de castravete dar faptul ca imi irita ochii e un mare minus.

A costat 100 czk adica aproximativ 4 euro.Am sa continui sa il folosesc strict pentru ten,exceptand zona sensibila a ochilor.
Daca l-as mai achizitiona din nou? NU. Cred ca am fost destul de categorica. :)
Voi ati folosit produsul asta,ce parere aveti?

Btw eu sunt fan geluri de dus Bourjois si farduri.Dar la capitolul mascara si demachiante e clar ca m-a dezamagit brand-ul asta.Poate candva or sa scoata si ei ceva mai calitativ.
Pana atunci ... c'est la vie!

Supercounters