Madalina fata in fata cu ipocrizia romaneasca

Stiu ca v-ati tot saturat sa vedeti prin ziare diverse articole cu si despre Madalina Manole,dar simt nevoia sa scriu cateva cuvinte despre ea.Npot decat sa exclam "Wow mai nou mass media isi aminteste de o mare valoare a Romaniei numai cand aceasta moare!"
Nu trebuia sa fii fan Madalina Manole,cred ca toata lumea stia de ea sau macar fredonase vreodata cateva versuri de-ale ei.
Toata lumea se minuneaza si se extaziaza,vai ca Madalina a fost lasata intr-un con de umbra oarecum...Pai da,normal! Cand a fost ultima data cand cineva a mai scris/spus ceva despre ea? Acum sunt altele la putere : Andreea Balan, Bianca Dragusanu si altele... blonde siliconate si pe jumatate imbracate.

Madalina degeaba avea voce,era o prezenta feminina placuta si aparent fragila,cand altele sau altii se promoveaza intr-un fel vulgar.Culmea,mai nou vulgaritatea si prostia prinde tare bine in Romania,e promovata practic.Si nu,cu ocazia asta nu ii fac pe toti romanii prosti si inculti,dar se pare ca asta se "vinde" si asta da bine "pe sticla".
Cat despre sinuciderea ei,numai ea stie ce a fost in sufletul ei si de ce a facut gestul asta,asta daca intr-adevar l-a facut!
Iarta-ne, Madalina, pentru ca n-am stiut sa te vedem, sa te auzim si sa te simtim mai adanc in inimile noastre si n-am reusit sa-ti intindem mana atunci cand aveai nevoie de noi. Odihneste-te in pace si Dumnezeu sa te ierte pentru ceea ce, poate, noi te-am impins sa faci!

Melodiile mele preferate in repertoriul Madalinei Manole raman  "A fost iubire" si "Tu n-ai avut curaj" :


Supercounters