Testat:Fond de ten La Roche Posay Toleraine

Dupa aproape un an de zile de cand am inceput sa folosesc acest fond de ten,am revenit cu un review mai amplu si cu poze,ca sa va faceti o parere despre acest produs.Am scris acum ceva timp un mic review si aici.
Personal,nu prea am revenit niciodata la acelasi fond de ten,mereu il schimbam,mereu cautam altceva si tot asa.E singurul fond de ten la care am revenit mereu,dupa ce mai testat in prealabil alt fond de ten.
Cred ca e unul dintre produsele mele cosmetice preferate,alaturi de trusa MAC si inca vreo doua lucruri.
Eu folosesc nuanta 11 Light Beige si trebuie sa recunosc ca e o idee un pic mai deschisa pentru mine,dar cu putina pudra rezolv problema imediat! Am testat si nuanta 13 Sandy Beige,dar mi s-a parut prea inchisa,asadar intre un fond de ten care imi e putin inchis si rezolv cu putina pudra,si o nuanta mai inchisa care nu prea am cum sa o folosesc,am ales prima varianta.Mai era si varianta sa cumpar un tub de nuanta 11 si unul de nuanta 13 si sa le combin.Mi s-a parut cam prea mare bataie de cap,asa ca am renuntat momentan la idee.

Din pacate la capitolul nuante,fondul asta de ten sta cam prost.Se gaseste doar in 6 nuante disponibile:
10 Ivory -mie personal mi s-a parut tare deschisa nuanta asta,e potrivita pentru cele care au tenul alb-portelan
11 Light Beige - e nuanta folosita de mine,ar fi fost ideal sa mai fi existat si nuanta "12" care probabil trebuia sa fie o idee mai inchisa decat 11. E un beige rozaliu asa,destul de placut .
13 Sandy Beige - nuanta asta mi se pare cam inchisa pentru mine,daca as fi fost bronzata,ar fi venit perfect!
15 Golden,16 Tan ,20 Ebony sunt nuantele cele mai inchise.
In penultima poza am intins putin produs pe suprafata mainii,ce e drept nu l-am blenduit foarte bine,dar cam asa ar arata nuanta 11Light Beige.In nultima poza,am fotografiat mana mea,fara sa fi aplicat produs.


Ce spun ei despre fondul asta de ten:

"Moderate imperfections in sensitive or intolerant skin
Corrects moderate skin imperfections without overloading, with a semi-matt natural finish
 Indications:
All sensitive to intolerant skin types

Properties
Corrects all imperfections and perfectly unifies the complexion thanks to its excellent coverage. Oil-free emulsion enriched in thermal spring water. 25% coated pigments, SPF 20. Very high tolerance: fragrance-free, preservative-free. Fine, light texture: no caked-on effect. Available in 6 shades.


Packaging and content
30ml tube

Use
After applying day cream, tap onto localised imperfections (small spots, scars) or to the entire face by hand or using a sponge.

 Ingredients for Toleriane Teint Fluid Foundation:
AQUA / WATER
CYCLOPENTASILOXANE
DIMETHICONE
GLYCERIN
POLYGLYCERYL-4 ISOSTEARATE
PENTYLENE GLYCOL
CETYL PEG/PPG-10/1 DIMETHICONE
HEXYL LAURATE
MAGNESIUM SULFATE
DISTEARDIMONIUM HECTORITE
ACETYLATED GLYCOL STEARATE
ETHYLHEXYLGLYCERIN
TRISTEARIN
CELLULOSE GUM
ACRYLATES COPOLYMER
DISODIUM STEAROYL GLUTAMATE
ALUMINUM HYDROXIDE
May also contain
CI 77891 / TITANIUM DIOXIDE
CI 77499
CI 77492
CI 77491 / IRON OXIDES
Aveti o  poza cu mana mea,fara sa fi aplicat produs,iar mai sus o poza si cu produsul putin blenduit.
Daca vreti puteti da click pe fiecare imagine,sa vedeti pozele la calitate mai buna.

Pretul produsului: 67 RON.
Producator: La Roche Posay ,France

Parerea mea despre acest fond de ten:
Daca iti cauti un fond de ten care sa acopere micile imperfectiuni, fara a incarca tenul, Toleriane este potrivit pentru tine!Sau cel putin in cazul tenului meu,care il am normal spre mixt. 
Are o acoperire medie,la capitolul asta nu am gasit inca nici un fond de ten care sa acopere foarte bine si sa nu creeze impresia de "masca".Rezista in jur de 6-7 ore pe tenul meu,iar atunci cand "se duce" nu imi raman pete asa cum mi se intampla la alte fonduri de ten.Ideea e ca "se duce" uniform de pe toata suprafata tenului.Daca folositi o pudra peste el,rezista maui mult.
E mat,cu o consistenta usor fluida,da un aspect natural tenului, fara sa aiba efectul ala de "masca".Mie mi se pare ca nu imi incarca porii,se blenduieste si se absoarbe usor in piele.
Sa nu va asteptati sa va acopere foarte bine iritatiile majore ale pielii,dar poate fi o excelenta baza de make up pentru cele care nu au probleme majore ale tenului.
E un produs dermacosmetic,non comediogen si potrivit tenului sensibil,cu tendinta acneica.Pe prospect scrie chiar ca poate fi folosit chiar si  pentru "damaged post-laser skin".
Are SPF20!Desi pe cutie scrie "sans parfum,sans conservateur,flagrance-free,preservative-free" eu simt un usor miros de medicament,dar destul de subtil.
Nu e chiar "curat" la capitolul ingrediente,contine destui CI,dar am vazut ca alte fonduri de ten stau si mai prost la capitolul asta!

Pro:
-se blenduie usor,e mat,arata natural
-SPF 20
-e dermacosmetic
-e non- comediogenic

Contra:
-se gaseste disponibil doar in 6 nunante
-are acoperire medie (pe mine nu ma deranjeaza,dar pe alte persoane probabil ca da)

Cu alte cuvinte,nu sunt multumita ci chiar foarte multumita de acest fond de ten!Il achizitionez cam la 2-3 luni de vreun an de zile.Intre timp am mai testat si alte fonduri de ten primite cadou,care desi m-au impresionat intr-un mod placut,nu au ajuns sa-mi cucereasca inima asa cum a facut-o Toleraine. Sper sa nu il scoata prea curand din productie,pentru ca as fi iar in situatia in care ar trebui sa caut alt fond de ten care sa mi se potriveasca.

Pe cuvant de cercetas ca nu stiu de ce mainile mele par cam paroase,cred ca aparatul meu a surprins prea multe :)) Apropo,care e fondul vostru de ten preferat?
Sa aveti in continuare o saptamana frumoasa!

UPDATE: Nu am sa ma contrazic deloc cu ceea ce am scris acum cateva luni,dar am constat ca de cand am inceput sa folosesc doar acest fond de ten,am probleme destul de mari cu tenul... Cum am incetat sa il folosesc,la o luna de zile tenul meu si-a revenit,adio acnee! Asadar atentie!PROVOACA ACNEE la tenul mixt!

Supercounters