De ce urmaresti un blog?

 Nu am sa fac nici un Giveaway asa cum face Camelia pe blogul ei  (dar puteti participa evident la ea pe blog) ,daca raspundeti la intrebarea asta :ce va determina sa urmariti un blog? Care sunt motivele?
Am decis sa acord atentie asupra acestei intrebari si sa va expun parerea mea vis-a-vis de intrebarea asta,nu raportat neaparat la blogul ei,ci vorbesc asa la modul general.


 Intrebarea e una chiar interesanta.Cred ca fiecare dintre noi,care detine un blog s-a intrebat macar o data de ce X-ulescu l-a adaugat in blogroll-ul lui sau ce poate face ca sa isi imbunatateasca continutul blogului sa aiba cat mai multi followers.

Am sa enumar motivele mele pentru care eu adaug/am adaugat/voi adauga la bloguri favorite un anume blog:

-apreciez continutul blogului! In prima faza ma uit la prima postare si daca e scris corect gramatical,ma uit si la a doua.Ar mai fi de adaugat continutul: daca e blog beauty clar ma intereseaza,daca e unul fashion la fel,dar daca e un blog de masini de exemplu,nu as pierde prea mult timp rasfoind blog ul respectiv.Asadar conteaza carui tip de cititor te adresezi :)
-daca persoana mi se pare  prietenoasa sau sociabila,este un mare plus!
-designul blogului plus continutul blogului sunt alte doua motive pentru care evident urmaresc un blog
-daca blogul respectiv are multi followers,in prima faza imi zic "wow,inseamna ca trebuie sa fie interesant acest blog!" ,asa ca chiar daca in prima faza nu mi se pare mie prea "wow",ma duc frumusel si rasfoiesc mai multe posturi pana ma conving daca merita sau nu blog ul ala urmarit
-nu imi plac copy-paste urile sau incercarile nereusite de a copia texte din reviste/website uri! la o adica,pot sa vizitez nu s ce pagina web,nu sa pierd vremea pe blogul  X,nu?
-mai sunt momente in care primesc mesaje disperate gen "te rog adauga ma in blogroll ul tau",nu are sens sa ii explic persoanei ca gestul ei nu prea a fost ortodox si desi eu sunt fata finuta si deja am adaugat blogul respectiv ca il urmaresc,ea ma adauga pentru 2 zile si dupa aia ma sterge! deci schimb pe schimb nu merge,desi asta ar fi fost ideea initiala !:))Cred ca sunt n bloguri pe care eu le urmaresc,dar nu am avut pretentia vreodata sa mi se intoarca "favoarea"!
-personal nu consider atat de important sa ai cat mai multi followers,mai bine ai 10-20 cititori fideli zilnici decat 500 followeri care vaneaza numai concursuri sau mai stiu eu ce continut de al tau de pe blog,ca sa il copie pe blogul lor!

Pe tine ce te-a determinat sa imi urmaresti blog-ul? :)


Ah si o poza bonus,cu Tommy,poate va era dor de el?! :))


Pupici si o zi cat mai placuta!

Pupici,
Andreea

Supercounters