McDonald's-urile si nuntile

" Începând cu data de 1 ianuarie 2011, toate McDonald's-urile din China vor organiza nunţi. Nuntaşii vor primi menuri complete, iar tortul miresei va fi compus tradiţionala plăcintă cu din mere sau chiar din burgeri.
Directorul sucursalei McDonald's din Hong Kong, Helen Cheung Yuen-ling  mărturiseşte că în ultimii ani au primit tot mai multe apeluri de la clienţii fideli care doresc ca fast food-urile să organizeze şi nunţi
Acest lucru nu este o premieră mondială, nunţi ţinându-se, în trecut şi în alte fast-food-uri precum Burger King sau Taco Bell. Un meniu pentru nuntă va costa între 185- 278 euro. În preţ este inclus un tort dar şi cadouri. Din păcate, nuntaşii nu vor avea voie să consume băuturi alcoolice în incinta restaurantelor."

 Au ajuns atat de saraci incat sa si organizeze nuntile la Mc?? Nu cred! Pentru mine ar fi cel putin revoltator sa se introduca prostia asta si la noi,si culmea sa mai fiu invitata si la o astfel de nunta!
Dupa ce ca avem mancaruri traditionale destul de bogate in grasimi,o dam si pe Mc,ca sa avem un regim de viata cat mai "sanatos"?

No comment!

Pupici,
Andreea

Supercounters