Sleek Makeup

 Nu stiu daca stiti de Sleek Makeup sau daca ati folosit ceva de la ei,dar eu am gasit zilele astea niste review-uri pe un blog al unei tipei olandeze.Din pacate am pierdut adresa blogului ei ...Folosea in mare parte produse Sleek si realizase niste machiaje super.Stiu ca pana la urma talentul e cel mai sfant in materie de orice,ca uneori e prea putin important ca  folosesti sau nu produse profi.



Recunosc ca m-a facut curioasa  tipa cu pricina si dupa o rasfoiala a site -ului mi-am facut comanda si eu de aceste produse (click pe imagine pentru a le vedea full size):


Am ales nuanta Light la aceasta trusa kit,pentru ca celelalte doua mi se pareau prea inchise.


Nu stiu ce m-a motivat sa aleg concelearul de la Sleek,dar cum eu sunt maniaca cu concelearele am zis sa testez,sa il incerc poate gasesc ceva mai ieftin si la fel de bun ca Erase Paste Benefit :))
Eu am ales nuanta 01,adica a doua. de la ei.
 Si evident mi s-a facut "pofta" si de nuante tari! Nu stiu ce sanse voi avea sa le si folosesc,dar mi-am luat aceasta trusa de la ei "Acid i-Divine Palette".Motivul alegerii ei a fost foarte simplu: are MOVVV :D,albastru si negru! :P
Rozul ala va spun de pe acum ca va zace nefolosit :)


Nu am primit inca produsele,deci nu pot face review-uri la ele,am dat comanda acum doua zile,o data cu comanda de la ELF.Azi  mai bag o tura de shopping,dar de hainute! Sper sa nu mi fac gaura prea mare in buget,ca peste 2 zile e ziua prietenului. I-am luat momentan jumate de cadou,deci  hai sa nu fiu egoista...

Btw am gasit un review al unei palete Sleek aici. Eu mi-am comandat aceste produse Sleek de aici,shipping-ul m-a costat 5 euro.Nu au multe produse,dar overall site-ul mi s-a parut ok.Acum astept si produsele,sa vad daca am facut o greseala sau nu,sa ma aventurez sa comand asa degraba :)

Btw unele chestii nu functioneaza pe site ul ala,cum ar fi chestia aia "Get The Look".
Weekend cat mai placut!


L.E: Am gasit blogul tipei,dar nu gasesc postul cu Sleek Make up..

Pupici,
Andreea

Supercounters