Castigatoarele Giveaway-ului -no 2- Andreea's Land!

In primul rand va multumesc la toate pentru participare! V-as fi premiat pe... toate,dar evident acest lucru nu putea fi posibil.

Stiu ca o sa dezamagesc destul de multe persoane,dar trebuie sa anunt cele trei castigatoare! Initial am zis ca vor fi doua,asa cum va anuntasem aici,dar intre timp am mai adaugat un mini premiu surpriza pentru una dintre voi :)

Sa fiu sincera nu ma asteptam sa participe asa multe fete,dar au fost si fete la care ma asteptam sa participe si nu au facut-o. Anyway ,acestea au fost participantele,daca am omis pe cineva,nu uitati sa ma "trageti" de urechi. Am sarit mesajele care mi s-a pus practic intrebari,fara sa se specifice ca se doreste participarea la acest giveaway.

Iata lista participantelor si chiar sper sa nu fi omis pe nimeni!







Castigatoarea aleasa de Random.org e :

Cristina - Shopping Therapy 



Si-a dorit setul 1,dar din pacate fata aleasa de mine a dorit la fel setul 1,asa ca draga Cristina sper sa te bucuri de setul 2! Sper sa nu fii dezamagita.



Castigatoarea aleasa de mine e:


Camelcutza - Diary of Beauty Adict

Mi-a fost tare greu sa aleg pe cineva anume,sper sa nu existe discutii sau pareri de rau,dar am ales-o pe ea din doua motive: 1. imi place tare mult blogul ei, 2. m-a scapat de problema cu Toleraine-ul care imi dadea batai de cap.
Setul castigat de ea e setul numarul 1.



O alta castigatoare,a unui premiu surpriza e :



Jules - Beauty by Jules

Dupa cum ziceam,va fi un premiu surpriza  pentru ea :) Unul mai micut,nu la fel de consistent ca primele doua,dar va fi ceva  care sigur ii va face placere :) Asadar nu am poza cu premiul ei (fiind surpriza,sac!)

Nu dati nici cu pere,nici cu mere :) Please be gentle,e ziua mea de nume azi :P
Oricum fiti pe faza,va mai urma un giveaway mai repede decat va puteti astepta!


Va rog sa-mi trimiteti adresa voastra la bazardeimpresii[at]yahoo[dot]com pana cel tarziu  1 Decembrie ora 20:00. In caz contrar voi inmana premiul/premiile altor fete.Coletele le voi pune la posta pe 3 Decembrie. Multumesc de intelegere!

Pupici,
Andreea

Supercounters