Promotii: StrawberryNET Free Stila Lip Color

Inca o promotie pe StrawberryNet:Si acum bonus  un video care m-a socat ca sa zic asa.No comment,daca e pe bune,inseamna ca aia sunt... masini! Un hotel construit de chinezi in doar 6 zile!

Pupici,
Andreea

5 comentarii:

 1. Eu nu cred ca e vrajeala...Am avut sansa de a merge in China si nu pot decat sa ii apreciez..De ce? pentru ca au ambitie, au respect, curaj, forta, tenacitate, resurse, motivatie, devotament ..si uneori chiar si cuvant..Plus ca sunt foarte rigurosi si disciplinati..Ma refer in special la cei saraci, si din pacate...sunt destul de multi saraci. Cu toate ca si noi avem saraci, dar parca nu suntem cu mot daca nu suntem si fuduli! Noi decat sa muncim pe putin, mai bine nu muncim...Nu vorbesc despre situatia actuala cand deja nu mai au luxul de a alege atat de mult dar am auzit suficiente cazuri cand prefera sa traiasca dintr-un somaj decat sa mai caute ceva.

  RăspundețiȘtergere
 2. Eu am vazut stirea la tv.Au folosit doar materiale prefabricate si de aceea au terminat in asa scurt timp:)

  RăspundețiȘtergere
 3. ai o provocare la mine http://anncutzasworld.blogspot.com/2010/11/beauty-challenge-dare-to-wear-red-lips.html :*

  RăspundețiȘtergere
 4. Eu consider ca e true filmuletul. Chinezii ne surprind mereu, si uneori chiar fac minuni. Ei au putut face asta in 6 zile, iar romanii ar fi terminat constructia in 2 ani (am zis cu optimism 2 ani).

  RăspundețiȘtergere

Mâzgâleli:

Supercounters


StatCounter