Testat: Acid i-Divine Palette Sleek Make up

Nu stiu daca va mai amintiti,dar va anuntasem aici ca am achizitionat niste produse Sleek. Acum cinci zile mi-a venit si mie comanda de la ei,cu toate produsele intacte,ambalate cu super grija,super frumos impachetate.
Azi mi-au venit in sfarsit si cele doua comenzi facute la ELF,dar asta e alta poveste :P

Asadar sa revenim la Sleek Make Up.
Astazi o sa va fac  review doar la Acid i-Divine Palette Sleek Make up,iar in urmatoarele zile la restul produselor.

 Ce spun ei despre produs:

"The Acid i-Divine Palette contains a fusion of vibrant colours for the more daring, with bright pinks to luminous greens amongst the 12 highly-pigmented pressed mineral-based eyeshadow shades.  This palette combines matte and shimmer formulations with neon and complimentary shades that keep their vibrancy on all skin tones.
The velvet-touch consistency gives full and shimmering coverage to the eye lid for maximum effect. Each shade can be applied alone for a dramatic effect or mixed to create a personalised look.

Best applied with the applicator enclosed.  "


Parerea mea:
 Va spun sincer ca atunci cand am desfacut produsele in primul rand m-a incantat amabalajul: sunt confectionate dintr-un plastic dur,pare rezistent si seamana pe alocuri cu produsele Nars. (ca design!)
Initial mi-a fost teama sa incerc culorile,mi s-au parut nu pigmentate,ci extrem de pigmentate,asa cum aratau ele in trusa! (asta fara sa le incerc!) Apoi mi-am calcat "pe inima" si le-am incercat.Mare mi-a fost surprinderea ca sa realizez ca da,suntn intr-adevar culori pigmentate dar poti obtine look-uri subtile aplicand mai putin produs!  Culoriile sunt vii,fresh si indraznete.Movul e favoritul meu,urmat de negru si de albastrul. Si restul sunt frumoase,categoric dar de exemplu rozul cu pricina nu m-as vedea never ever data cu el! Pentru ca nu imi place rozul si nah,asta e.Desi pentru iubitoarele de roz,ar fi cireasa dupa tort: e un roz bombon destul de placut!
Iar negrul din aceasta paleta e cel mai negru fard ever care l-am avut pana acum ! :)

Se poate sesiza si din poze ca anumite nuante din aceasta trusa de 12 culori sunt sidefate,altele mate. Eu din pacate am incercat sa fac swatches la primele culori cu un fel de "baza" data pe mana,un fard cremos de la Calvin Klein,so aia ar fi culoarea de "dedesubt".

Anyway nu stiu de ce am iesit asa paroasa pe maini in poze,dar zau ca in realitate nu se vede chiar asa. E drept ca nu imi place sa ma epilez pe maini,dar totusi...

Mare mi-a fost mirarea sa constat ca au rezistat 6 ore pe pleoapele mele fara nici un fel de primer! Nici macar nu s-au "sters" culorile.

Cam astea ar fi swatch-urile facute de mine la aceasta paleta Acid i-Divine Palette Sleek Make up,va rog sa dati click pe fiecare poza pentru a o vedea full size.


Aplicatorul e unul obisnuit,o idee mai rigid decat cel care il gasiti la majoritatea produselor,dar sa fiu sincera l-am folosit o singura data si nici nu cred ca il voi folosi prea des pe viitor.




Si intr-adevar eu momentan am reusit sa realizez numai doua look-uri mai calme folosind aceasta trusa,dar evident pot iesi si make up-uri dramatice avand in vedere culorile destul de vii ale acestui produs.Miroase foarte putin a "farduri",destul de discret.Nu au acel miros "prafuit" sau insistent de chimicale care il au de exemplu alte farduri.

La capitolul ingrediente sta destul de prost,are la CI-uri cat sa te saturi... Mda.. Aveti o  poza atasata cu ingredientele produsului.


Pretul a fost  €8.50 pentru 12 culori adorabile!
Calitate pret eu zic ca merita efortul ca aceasta trusa sa fie cumparata!Totusi sa nu va asteptati la nuante nu tocmai mate!

Sunt curioasa cum sunt restul truselor,cu nuante mai "domolite" pentru ca trusa asta e singura mai "indrazneata".


 Pupici,
Andreea

Supercounters