Testat: Face Contour Kit and Dual Ended Brush Sleek Make up

 Continui seria de review-uri la produsele Sleek.
Astazi am sa fac un mini review la Face Contour Kit and Dual Ended Brush Sleek Make up.
  
Ce spun ei despre acest produs:
"A highlighter and pressed powder kit, which can be used to help sculpt and define one’s features. This product contains two powders.

The contour brush is a dual ended brush that is perfect to use with the contour kit. The angled end is ideal to use  for contouring, and the other is  to be used with the highlighter. The brush comes handy within a black case."

Nuante disponibile: Light, Medium,Dark.

Parerea mea:

Eu am achizitionat nuanta Light si sincer e cea mai adecvata pentru noi.Am sa va explic si de ce: pudra pare o idee cam inchisa,cel putin in cutie,aplicata arata ok,dar nici nu e foarte deschisa! Highlighter-ul e minunant,efectiv il ador! Nu ma asteptam sa imi dea un glow asa frumos al tenului! Are niste particule destul de fine stralucitoare,dar nu foarte sesizabile.Evident,trebuie avut grija sa aplicati cat mai putin produs!

Tin sa precizez ca a rezistat  pe tenul meu fix 8 ore si in momentul demachierii,inca mai era prezent highlighter-ul pe ten! Practic rezista mai
mult sau mai putin pana te demachezi. Nu am avut nici un fel de baza miraculoasa de make up,ci doar o crema Dermacol Perfect Base Cream (care intr-adevar e buna,dar totusi nu e primer!) plus fond de ten Estee Lauder Ideal Matte.Pudra nu am folosit o cine stie ce,recunosc ca e o idee cam inchisa pentru tenul meu,dar cred ca daca as fi fost bronzata ar fi aratat fabulos.In schimb pot aplica un start destul de fin de pudra,highlighter si ma pot declara multumita.
 
Dual Ended Brush Sleek desi o parte mi s-a dezlipit exact din prima zi cand am primit-o,fix partea pentru highlighter,ma declar oarecum multumita de ea: e foarte fina,cu niste peri artificiali super fini,am spalat-o aseara cu un sampon de pensule de la ELF si s-a comportat bine: nu a cazut nici un firicel de par,spre deosebire de pensulele Estee Lauder care unele mi-au ..naparlit !
Am facut si o poza cu pensula murdara de pudra din Contour Kit Sleek.
Dupa cum observati si din poza,pensula a venit cu o mini borseta speciala pentru pensule de make up.

 La capitolul ingrediente Face Contour Kit,sta la fel de prost ca si paleta Acid Divine: are la CI-uri garla,cat sa te ia frica sa nu o mai folosesti uitandu-te la ce contine...

Pret: 12 euro,daca achizitionati doar kit-ul  fara dual brush va costa doar 10 euro.
Calitate-pret sa zicem ca e ok.
Nu ma da pe spate din cauza ca desi am ales nuanta cea mai deschisa cu putinta,pudra totusi mi-ar folosi mai mult daca sunt bronzata sau aplicata discret.
Ce mai imi place este design-ul acestor produse Sleek ,asa cum v-am mai spus in postul anterior si faptul ca acest kit a venit cu niste instructiuni de folosire.

Daca as mai cumpara produsul asta? Sincer nu prea cred! Dar in schimb ar fi ideal daca ar scoate varianta doar de trusa cu highlighter!

In alta ordine de idei sa nu credeti ca am uitat ca am zis ca organizez un giveaway,dar va rog sa aveti putintica rabdare! Inca ma impleticesc in alegerea produselor,nici timp prea mult nu am,o gramada de lucruri incepute si neterminate (tipic mie!) + una bucata raceala capatata again de curand...
Oricum cel tarziu saptamana viitoare pe luni-marti o sa fiu ready. :)

UPDATE cu instructiunile de folosire a acestui produs,info ceruta de Ada A. Sper ca de data asta pozele sunt ok.Pupici!











Pupici,
Andreea

Supercounters