Cand unii au chef de cearta...

  Se pare ca review ul meu de aici la demachiantul de la Cosmetic Plant,a starnit controverse in randul unui anonim,hai sa o numesc "Anonima" care s-a ascuns in spatiul virtual si nici macar nu si-a ales un nume.

Ce a afirmat domnisoara:
"daca tu cauti pe site-uri specializate, inainte de a scrie prostii, o sa vezi ca Methylparaben este singurul dintre parabeni care este bun, are cerculet verde."

 Replica mea:
"Anonim care de fapt e problema ta? Ti s-a parut tie ca eu am aruncat cu "noroi" in acest produs? Si din cate stiu eu,nimeni nu s-a nascut invatat.Nu lucrez ca si cosmeticiana,deci ma scuzi nu am cum sa searchuiesc mereu dupa aceste criterii.Daca era un produs cu adevarat scump,sa fii sigura ca ma uitam.
Comentariile rautacioase in genul celui care l-ai lasat ar fi cazul sa fie constructive."

Si al doilea ei mesaj,la care nu i-am mai raspuns nimic:
"pai era constructiv fetito.. vad ca te-ai infoiat fara motive. si daca tii blog de beauty, ar trebui sa informezi bine cititoarele. problema era f simpla si tu nu ai inteles-o.doar daca dadeai o cautare pe site-uri gen cosmeticdatabase si te lamureai. ia un minut.
nici eu nu stiam, am cautat si am aflat.si de unde ai scos-o cu demachintul nu stiu, eu nici macar n-am folosit demachiantul asta si nimic de la firma, dspre care cred ca e o firma buna.
si nu-mi dau numele ca tot nu conteaza, nu ma stii. pa!"
Ce a iritat-o pe individa: ca am intuit eu ca  Methylparaben-ul din compozitia produsului ar fi pintre substantele interzise... Asa si ? Nu toata lumea s-a nascut invatata.

Domnita a dedus cu siguranta ca daca detin blog de beauty trebuie sa informez BINE cititoarele.Mai "fetito" (asa cum tu m-ai numit) eu nu am pretentia ca lumea sa ia mot-a-mot si litera de lege ce scriu eu aici.Faptul ca nu am studiat problema ingredientelor nu ma face pe mine sa "Scriu prostii" asa cum ai afirmat dumneata.Eu scriu despre ce vreau,ce imi place si ce ma taie capul.Tu de ce esti aici? Ca sa ma critici? Nu iti mai pierde timpul si du-te pe blogurile atotstiutoare!
    Daca ai fi fost o fata cu bun simt,(ceea ce categoric nu il ai sau cel putin asa reiese din alea doua comentarii lasate de tine),ai fi lasat frumos un comentariu in care puteai spune ceva de genul "Uite am gasit site ul X si
 Methylparaben-ul este singurul dintre parabeni care este bun, are cerculet verde.Poti updata post ul?"
Dar dumneata ai inceput sa ma ataci si sa spui ca "scriu prostii". Te ascunzi in spatele unui user Anonim,evident pentru a nu iti descoperi  blogul sau identitatea.
Iar ideea ta cu informatul "bine" e total eronata.Mie poate sa imi placa produsul X si altei fete nu si totusi sa dau o informatie absolut corecta din punctul meu de vedere.Asadar binele si corectitudinea informatiilor sunt doua chestii destul de relative.

Asadar nu esti decat o persoana care nu a fost in stare decat sa demonstreze un singur lucru: ca e capabila de rautati gratuite.Evident era prea greu pentru tine sa iti permiti sa vorbesti politicos!

 De ce oare de fiecare data cand un anonim lasa comentarii ,acestea sunt doar "binevoitoare"?
Comentariile cu pricina le-am sters,iar pe viitor voi face acelasi lucru.Asta e un spatiu virtual,care in primul rand e AL MEU si apoi al cititorilor mei care considera ca nu "scriu prostii."



Pupici,

Supercounters