I hate Facebook!

   Nu,nu e o gluma! M-au enervat teribil cu schimbarea la noul profil de vreo cateva zile,total brusca,automata fara ca unii dintre noi sa doreasca aceasta schimbare.Nu erau oare suficiente toate mizeriile pe care deja le suportam: fiecare din lista ta vede ce poza ai mai updatat,cutarescu iti mai da nu-s ce tag la o poza idioata in care tu apari cu un ranjet tembel pe fata si tot asa.... Ei bine,o sa imi spuneti ca toate astea se pot rezolva: ori pun setarile de rigoare pe minunatul FB ori imi inchid contul si gata! Ah,stai asa nu il pot inchide,il pot doar bloca! Ha,asta e buna!  E contul meu si totusi nu il pot inchide.

   Si da,admit si eu am fost una dintre acei oameni care si-au mai insirat pozele pe FB,dar am facut-o poate in spirit de turma.Mi-am facut cont de FB de cand am ajuns aici,asta numai pentru a tine "legatura" cu restul prietenilor din tara si cu fosti colegi.La inceput era fun,mai vedeai o poza,doua,mai depanai amintiri dar vad ca FB-ul a ingrosat gluma si  din parti intimitate!!!
Si sa revin la ideea initiala,de ce am fost nevoita sa trec la profilul nou?!  Arata mai mizer decat un CV al unuia care a terminat doar o scoala profesionala... Pe cine intereseaza unde am studiat,cate limbi straine stiu si daca sunt in relationship or not?!
    Apoi ma enerveaza reclamele varate peste tot,sufocante,care te roaga sa le dai "Like".Ah botonul ala de "Dislike" unde e dle? Au aparut peste noapte ca niste ciuperci dupa ploaie,15mii de concursuri care se bazeaza sa aduni cat mai multe "Like"-uri.No comment!
   Unde mai pui ca Facebook are un sistem de “cadouri” pe care le poți oferi “celor dragi”:P. Frumos nu? Cadourile sunt de fapt niste desene  cu tot felul de  floricele si alte cele. Pe scurt, “gifts” este un sistem de e-cards.Pentru a trimite asa ceva unui prieten, Facebook te taxează cu un dolar. Minimum, că sunt si “cadouri” de lux. Nu mai vorbesc de Farmville si alte jocuri,unde la fel te taxeaza daca vrei sa "cumperi" ceva.
     Am vazut la cateva persoane FB in romana si sincer e de-a dreptul ciudat!Englezismele sunt traduse de-a dreptul bizar si oricum ai da-o mie mi se pare aiurea sa fie utilizat in romana.
  Cel mai tare ma doare ca invadeaza intimitatea si te "hartuieste" exact cu vointa ta,pentru ca deh,te loghezi pe FB ...Asta imi arata ca nu au pic de respect fata de utlizatori,ca tot ceea ce conteaza e sa isi scoata banu' si gata. Ma si mir cateodata cum de nu s-a gandit vreun roman sa inventeze pentru prima data o dracie de site de genul asta.
  In fine,astept cu nerabdare ziua in care poate nu o sa mai fim atat de dependenti unii dintre noi de Facebook....Si inca o alta zi  in care o sa apara si  butonul de "Dislike"!


Spune-ti drept,cate ore pe zi petreceti pe FB? Sau mai bine spus,de cate ori intrati pe zi pe Facebook?



Nu uitati de concursul de Make up si de giveaway!

Pupici,

Supercounters