Produs testat: Laura Mercier Setting Powder

     Astazi am sesizat ca am cam batut apa in piua in ultima saptamana si nu am scris nimic concret pe blog,desi am o gramada de review uri de facut.M-am focusat mai mult pe desfasurarea concursului de make-up care sper intr-un final sa iasa ok.

   Acum am sa va descriu  un produs care mie personal imi place tare mult. Trebuie sa recunosc ca nu stiam de existenta acestui brand Laura Mercier  pana cand am auzit de aceste produse de la o tipa  romanca care locuieste in Canada,so am aflat de vreo cateva luni de aceste produse.Apoi Camelia a facut review la aceasta pudra si a fost unul destul de convingator pentru mine .
   Nimic mai simplu decat sa caut pe Strawberry si sa realizez ca au destule produse pe stoc Laura Mercier.Stiu ca aceste produse nu se gasesc aici si nici in Romania.Se pare ca mai nou cumparam online pana si produse cosmetice.Produsele nu sunt chiar ieftine,sunt cam la acelasi pret cu brandul MAC de exemplu,dar pe Strawberry a fost o oferta cu duo pudra 2 x9 grame LM la 71 RON de care va anuntasem aici.Avand in vedere ca pretul unei pudre fixatoare Laura Mercier (cutia mare de 29grame) e in jur de 122 RON,mi s-a parut o oferta buna.

  Eu achizitionasem initial pudra la 71Ron fix cu vreo luna de zile inainte de aceasta oferta,iar apoi cand am vazut cat de buna poate fi,am dat curs ofertei :))
Laura Mercier Setting Powder se afla in trei variante: Translucent,Ivory si Beige.

Descrierea oficiala a produsului:

Laura Mercier Loose Setting Powder is an extremely lightweight, sheer and silky setting powder that contains the finest French "cashmere" talc and a unique light-reflecting ingredient that creates a "soft-focus" appearance for fine lines and imperfections.
  • Sets makeup to prolong wear
  • Adds a velvety finish to any makeup or a bit of colour and coverage when foundation is not worn
  • Looks natural & never cakey or powdery
  • Oil Free
  • 1.0 oz./29g
 Usage:
  • Use Translucent Loose Setting Powder to set make up application
  • Saturate the Velour Powder Puff then remove excess by tapping the puff on top of your hand
  • Gently press puff on the skin, using a rolling motion to "work" the powder into the skin
  • When entire make up application is complete, give the skin a velvety, finished look by applying a pigmented Loose Setting Powder with the Powder Brush to the flat surfaces of the face - sides of cheeks, center of forehead, nose and tip of chin 
Ingredients:
(Translucent): Talc, Magnesium Myristate, Nylon-12, Caprylic/Capric Triglyceride, Ethylhexyl Palmitate, Zea Mays (Corn) Starch, Tocopherol, Ascorbyl Palmitate, Sodium Dehydroacetate, Polymethyl Methacrylate, Lauroyl Lysine, Methicone, Glycine Soja (Soybean) Oil, Methylparaben, Propylparaben, Butylparaben, Ultramarines (Cl 77007), Iron Oxides (Cl 77491, Cl 77492, Cl 77499).


(Beige, Ivory): Talc, Zea Mays (Corn) Starch, Silica, Polyethylene, Isopropyl Myristate, Sodium Dehydroacetate, Methylparaben, Propylparaben, Butylparaben, Ascorbyl Palmitate, Tocopherol, Iron Oxides (Cl 77491, Cl 77492, Cl 77499). +/- (May Contain): Mica, Titanium Dioxide (Cl 77891), Ultramarines (Cl 77007), Bismuth Oxychloride (Cl 77163), Manganese Violet (Cl 77742), Carmine (Cl 75470).


Puncte "tari"/puncte "slabe":

+ e o pudra perfecta pentru fixarea machiajului,cea mai buna pudra folosita,efectiv o aplic dupa fondul de ten,fara nici un fel de baza si rezista pana ma demachiez.In orice caz eu mai mult de 10 ore nu stau machiata decat cu mici exceptii.Restul pudrelor efectiv nu rezistau decat 2 maxim 3 ore.
+eu am varianta "translucent" care efectiv nu schimba cu nimic culoarea fondului de ten o data ce am aplicat-o.Sa zicem ca poate o deschide putin mai subtil.
+e fina,lejera si se aplica cu usurinta cu o pensula de pudra!
+nu e shimmery dar contine particule mici,abia sesizabile care dau un glow tenului
+oil free so I like it!!
+poate fi aplicata atat peste un fond de ten sau o baza de make up cat si singura.Recunosc,eu o aplic mai mult peste fondul de ten.
+imi place ambalajul pudrei,mi se pare unul classy.Bine nu e mai interesant decat ambalajele pe care le au produsele MAC de exemplu.

- m-am straduit sa ii gasesc un minus: poate pretul? Desi sincer nu mi se pare scump deloc produsul raportat la calitatea lui.Si CI-urile din compozitia produsului.

Concluzie:
Nu mi se pare ca atenueaza liniile fine,dar in orice caz e cea mai buna pudra fixatoare testata.O recomand!

 nota: 10/10
                               formula: powder
                               cantitate: 29 grame full size
                                               varianta mini 9.3 gr
                               pret: 71 RON/122 RON full size
                               expira la: 12 luni de la deschidere

*Click pe imagini pentru marire


Pupici,

Supercounters