Nu,n-au nimic cu noi!

    Nu stiu daca ati sesizat ,dar Google l-a celebrat ieri 19 februarie  pe Constantin Brancusi.I-au dedicat inclusiv un logo marelui artist cu ocazia implinirii a 135 de ani de la nasterea lui.
Logoul Google cuprinde sapte lucrari realizate de Constantin Brancuşi, printre care "Domnisoara Pogany" si "Sarutul".Recunoscut ca unul dintre cei mai mari creatori ai tuturor timpurilor, Brancusi a imbinat in operele sale elemente din traditiile si miturile artei populare romanesti cu rafinamentul avangardei pariziene.


  Surpriza: nu tot ce inseamna Google l-a celebrat pe Brancusi!
Google.hu a facut exceptia de la regula: si-a pastrat logo-ul ala clasic. Oh,ma intreb oare ce motiv real au avut? Pana si italienii,spaniolii,francezii care vai dle au ceva cu noi,au avut logo-ul lui Brancusi.De mila,de sila,din punct de vedere politic,ca sa dea bine,l-au adoptat.Pana si Google China! Asadar tot ce inseamna Google a avut logoul marelui artist roman,exceptie facand ...Ungaria!
Nu,ungurii nu au nimic cu noi.De fapt e teoria conspiratiei.Ardealul face parte din Ungaria,nu? Parca asa reiesea acum ceva timp din hartile lor. Acum ne-au aratat inca si inca o data ca sunt impotriva Romaniei. Apropo,ungurii care locuiesc in Romania ce parere au despre asta? E frumos,nu?

Si da,nu mi se pare deloc normal sa ma aflu in Romania si sa trec prin localitati care au numele scris intai in ungureste si apoi in romana...No comment! Acum puteti sari cu acuze cate vreti,dar asta e adevarul: ungurii cauta cearta mereu cu romanii.
Atentie! Asta nu se vrea a fi un post rasist,daca am ceva de obiectat impotriva unui popor,asta nu inseamna ca toata natia e de vina sau am eu ceva cu ei.

Pupici,
Andreea

Supercounters