Review: Manufaktura beer hair balm

   Dupa gelurile de dus Manufaktura trebuie sa recunosc ca nu ma dau in vant... Imi plac si raman totusi fidela celor de la Bourjois. In schimb tot ce inseamna sampon si balsam de par de la Manufaktura pur si simplu imi place sa le testez,sunt potrivite pentru parul meu.
   Astazi am sa fac review la un balsam de par cu bere de la Manufaktura.Un produs care de altfel,imi place.

Ce spune producatorul despre acest produs:

"Regenerativ hair balm with beer. 265 ml
Hair balm with high content of beer rich in B vitamines, trace elements and minerals favours easy hair combing afer washing, eliminates its disagreeable electrostatic charge, increases its volume, supplies hair with natural gloss and regenerates it. The content of hop soothes head skin and supports hair growth. It is excellent for damaged hair care. With delicious bitter-sweet flavour.PARABEN FREE."

Puncte tari/puncte slabe:
+e un produs destinat parului destul de bun,imi place ca imi lasa parul moale,si il pot descurca mult mai usor
+are un miros usor de bere si chiar aduce un pic cu bitter,dar destul de discret,la inceput chiar eram putin reticenta in privinta mirosului,chiar nu mi-ar place sa miros a alcool :))
+paraben free ceea ce nu face decat sa ma bucure,nu?
+printre ingrediente contine vitamina B
+calitate pret nu am nimic de reprosat!
+produsul tine destul de mult,eu am folosit un flacon cam pentru 10 spalari,si de regula nu sunt cumpatata  cand folosesc balsamul de par
-nu imi place ambalajul! Da stiu ca e mai "altfel" si in mare parte produsele Manufaktura sunt ambalate exact asa,in aceasta sticuluta,dar ma chinui cateodata sa scot produs... cu putin efort din partea mea,reusesc,mai ales daca las flaconul putin intr-o parte sau asezat invers vreun minut inainte sa il folosesc.Nu e mai deloc practic!

E produs fabricat in Cehia si costa fix 6 euro aici.E un produs calitate-pret care din punctul meu de vedere e ok. Sunt deja la al doilea flacon consumat,dar cred ca urmatoarea data am sa incerc totusi alt balsam de par.
La noi nu stiu cat costa acest produs,dar mai mult de 10 euro nu ar trebui sa fie.Eu personal am luat contact cu produsele Manufaktura aici,in tara lor de origine :)
Daca ar schimba si ambalajele cam nepractice ale produselor,ar face din mine un cumparator fericit!


Concluzie:

 nota: 9.5/10
                               formula: balsam de par
                               cantitate 265 ml
                               pret: 6 euro
                               expira la: 6 luni de la deschidere

*Click pe imagini pentru marire

Produs recomandat!



Pupici,

Supercounters