Finding Mr. Bright Benefit -your brightening makeup MANual

  Finding Mr. Bright -your brightening makeup MANual 
 
este un kit pentru iluminare, ce contine toate produsele necesare unui machiaj glamour.
Kitul Finding Mr. Bright contine :

Erase Paste in nuanta medium, corector pentru imperfectiuni

Girl Meets Pearl, lichid pentru iluminare intr-o nuanta roz-aurie

Posietint, stain pentru buze si obraji intr-o nuanta feminina de roz
 
High Beam, iluminator pentru ten intr-o nuanta roz-satinata, un produs ce poate fi folosit atat pe obraji cat si iluminator pentru arcada.
Produsele sunt in varianta mini, insa perfecte pentru a fi testate si a vedea exact ce vi se potriveste, cum pot fi folosite impreuna sau separat.

L-am achizitionat duminica trecuta din Sephora.Erau fix cinci kit-uri Finding Mr Bright Benefit.
Mi-a fost teama sa aman inca o saptamana pana la salariu,daca nu l-as mai fi gasit? Evident tester pentru el nu exista,sau ma rog,daca exista nu era pe acolo...
M-am invartit prin Sephora timp de zece minute,uitandu-ma dupa cu totul altceva,gandindu-ma ca nu imi este chiar atat de necesar acest kit,apoi mi-am reamintit ca Erase Paste-ul e pe terminate si numai el ma costa 28 euro (700 czk)
E drept ca erase paste-ul full size e cu 1,2 grame mai mare decat acesta care este inclus in kit,dar avand in vedere ca am dat 40 euro pe intreg kit-ul ,eu zic ca am iesit mai castigata :P
Produsele care nu le mai incercasem pana acum din kit-ul asta de la Benefit au fost Girl Meets Pearl si Posietint,celelalte doua stiam cum sunt,le mai avusesem.


Ce spune producatorul despre acest kit:

Why we love it:Ladies, this brightening kit is quite a catch! Finding mr. bright is filled with all of the essentials for a luminous complexion. Complete with a step-by-step brightening lesson...this kit's the total package!

Si daca vreti puteti urmari si aceste link-uri:

Product Details

  • Manufactured by: Benefit Cosmetics
  • Merchant SKU: IB198
  • Kit includes:
  • erase paste in 02 (medium) brightening camouflage 3.2 g Net Wt. 0.11 oz.
  • girl meets pearl golden-pink liquid pearl 7.5 mL/0.25 US fl. oz.
  • posietint poppy-pink tinted lip & cheek stain 4.0 mL/0.13 US fl. oz.
  • high beam luminescent complexion enhancer 2.5 mL/0.08 US fl. Oz „
Parerea mea despre:




High Beam – il ador! Imi place atat de mult acest iluminator roz-satinat!Il folosesc atat pentru pometi cat si pentru arcada.E perfect! O data aplicat,iti ilumineaza instant privirea,iti da un glow aparte tenului! Din pacate cei 2,5 ml mi se vor duce repede :))

Erase Paste – am mai vorbit despre acest produs aici. Nu am ce sa mai adaug decat faptul ca as fi preferat sa folosesc totusi nuanta 01,desi nu am tenul cel mai deschis,consider eu ca nuanta concelearului trebuie aleasa cu un ton mai deschis fata de nuanta tenului si implic a fondului de ten.
Acum folosesc nuanta 02,nu e mare diferinta,nu intr-atat de vizibila.
E cel mai bun concelear ever incercat,il recomand!Fac raport la alte conceleare incercate : L'Oreal,Calvin Klein,Flormar,Essence,Margaret Astor,NYC.
Pentru mine e extrem de important sa am un concelear bun pentru ca am probleme majore cu cearcanele,eu si dupa 14 ore dormite am ceva cearcane....

Girl meets pearl- sa fiu sincera cu voi,dupa ce testezi high beam-ul,girl meets pearl pare un dupe nereusit dupa high beam.Stiu ca pare o aberatie ceea ce am scris in ultimul rand,dar eu asta simt!
Deosebirea intre el si high beam e urmatoarea: high beam e mai concentrat,mai placut ca aspect aplicat pe ten,iar girl meets pearl pare a fi un lichid iluminator roz-peachy.
Cred ca ceea ce nu imi place mie la el e faptul ca e muuult prea discret pe tenul meu.Sa ne intelegem: nu caut chestii kitchoase,sclipicioase,dar asta parca nu ma multumeste pe deplin.
Nu,nu o sa il cumpar niciodata singurel,in varianta full size,pentru ca nu m-a impresionat pana acum si nici nu cred ca o va face.Daca imi schimb parerea despre el,am sa va dau de stire :)

Posietint -initial l-am adorat,apoi dupa extazul primului test,mi-am mai revenit :))
E un stain pentru buze si obraji intr-o nuanta de roz,prea roz pentru a fi aplicat pe pometii mei.Poate unei persoane cu tenul mai deschis,i-ar sta minunat,mie nu prea,si oricum arata un pic cam ciudat aplicat pe pometi,e mai degraba un produs destinat buzelor.
Pe buze chiar imi place cum vine,e un roz discret,parca o nuanta trandafirie care te invita la un sarut :) Nu ar trebui sa lipseasca si niste obrajori imbujorati,cand il purtati!
Ar mai avea un minus: nu hidrateaza deloc buzele,asa ca e indicat sa ma dau cu un balsam de buze inainte.Si e prea lichid!

Overall despre acest kit:

Nu imi place ambalajul! Poate suna bizar,dar divinizam cam tot ce inseamna ambalaje de la produsele Benefit.Ambalajul acestui kit e prea roooz ,mult prea roz pentru mine,cu prea multe inimioare pentru gustul meu! Apropo si pudra aia Bella Bamba are ambalajul prea holografic!
Nu imi plac instructiunile,nu ca si continut al lor,ci ca si prezentare: de ce e in format pagina de FB?! Cu like si alte tampenii?! Adica na,inteleg ca e mai cool pentru unii,dar as fi preferat abordarea aia clasica....
Imi place totusi ca are inserata si o oglinjoara,si chiar daca acasa sigur nu imi va fi de ajutor,la munca e perfecta :)
Daca nu tineti cont ca e roz ambalajul(in cazul in care nu va place rozul prea mult,ca si mie),puteti sa il ignorati si sa cumparati kit-ul cu incredere!

Concluzie:

Din punctul meu de vedere,acest kit isi merita banutii si i-as mai da cu placere inca o data pentru erase paste,high beam si lip stain.Daca e sa cumparam produsele full size,costa si mai mult si plus ca varianta mini e cea mai adecvata pentru a testa un produs pentru prima data.De exemplu,girl meet pearl nu intentionez sa il cumpar full size.
Oricum in privinta acoperirii cearcanelor ,Benefit e the best!

Produs recomandat!

Urmatorul produs pe wishlist de la Benefit e Coralista,dar am atatea blush-uri ca nici nu stiu daca imi doresc mai mult sa incerc un blush MAC sau unul Benefit.

*Click pe imagini pentru marire.


Pupici,
Andreea

Supercounters