Concurs BioBunatati !

Poti castiga o sticluta de ulei de argan sau un produs la alegere de pe BioBunatati,  daca participi la concursul organizat de:

Georgiana (pana pe 8 mai)
Adyna (pana pe 8 mai) 
Camelcutza (pana pe 9 mai)

 
Daca va mai amintiti,mi-am exprimat dorinta aici,in aceasta postare vis-à-vis de dorinta de a incerca uleiul de argan .
Tot ce s-a schimbat de atunci e ca nu am gasit ulei de argan in farmaciile din orasul meu,decat la 1 litru si acela nu era bio si presat la rece,mai mult ca sigur era alimentar….Dar am achizitionat in schimb ulei de migdale dulci Mayam!
Evident mi-a ramas inca intiparita in minte dorinta de a incerca totusi uleiul de argan.Si mi-as dori sa pot avea ocazia sa folosesc uleiul de argan Olivo.
De ce mi-a atras atentia acest ulei? Din doua motive principale: se lauda ca e un tratament antirid exceptional de eficient: combate imbatranirea, lasand tenul luminos si bine hidratat, datorita proprietatilor sale anti-rid si poate fi folosit in tratamentul acneei.
 Nu mai vorbesc de celelalte intrebuintari pentru par si unghii,care la fel sunt importante.
Desi nu am riduri chiar asa vizibile (in afara de ridurile alea destul de fine de expresie din jurul gurii pe care  le am de cand ma stiu), uleiul asta daca intr-adevar  e bun pentru asa ceva,inseamna ca am descoperit o parte din reteta de a arata cu cel putin 5 ani mai tanara decat varsta din buletin.
Desi am tenul normal spre mixt,din cand in cand ma confrunt si cu portiuni mai uscate ale tenului,care cum altfel le-as putea indeparta decat cu un ulei bio? De cand ma stiu am unghiile micute,lipsite de calciu si orice as face,nu le pot face sa fie mai rezistente si sanatoase.E de vina desigur si alimentatia si stilul de viata nesanatos,eu lucrand in ture.Asadar as putea folosi uleiul de argan pentru toate intrebuintarile lui: antirid,aplicat pe par,unghii,pentru revitalizarea tenului obosit.Ce anume mi-as mai putea dori mai mult de la acest ulei?
Desi nu l-am incercat am asadar mari asteptari de la acest ulei de argan! Iata descrierea produsului:
"Uleiul de Argan pur este obţinut exclusiv prin procedee fizice: o singură presare şi filtrare. Uleiul de Argan (de asemenea numit şi aurul deşertului), provine din presarea mecanică a seminţelor de Argan, fără a fi supuse procesului de prăjire. Argania spinosa este numele botanic al plantei care creşte numai în Maroc, ceea ce face ca uleiul de Argan să fie cel mai rar ulei cosmetic.
Poate fi folosit ca ulei de masaj, cremă de corp, pentru împachetarea părului, dar mai ales pentru îngijirea tenului. Este un ulei deosebit de bogat în acid oleic (o medie de 47%) şi acid linoleic (o medie de 34%). Are cea mai mare cantitate de antioxidanţi, fiind cel mai eficient produs în combaterea radicalilor liberi. Se recomandă a fi folosit în loc de cremă de noapte, dar şi ca tratament facial.
Mod de utilizare: pentru uz extern, cosmetic.
Produs in Maroc."


Al doilea produs pe care mi l-as dori sa il incerc ar fi un parfum bio.Nu am incercat niciodata un parfum bio.Chiar sunt curioasa in ceea ce privesc produsele bio si imi doresc  evident ca pe viitor sa testez cat mai multe produse de acest gen.Mie mi-a atras atentia Eau de Toilette bio ROSE, Aqua Floralis  pentru ca prefer parfumurile florale,care dau sezatia de prospetime.Chiar sunt curioasa care e diferenta intre un parfum obisnuit si unul bio!
Iata descrierea cu care ne incanta produsul acesta " Trandafirul salbatic din Grasse cu aroma lui de caise coapte se impleteste armonios cu mirosul discret al florilor albe. In linia traditiei artei europene a parfumului din secolul al XVII-lea, manufactura de parfum Florascent va prezinta sub numele Florascent Parfumeurs o colectie de parfumuri naturale atent selectionate. Traditia obliga folosirea in manufactura doar a esentelor naturale cele mai pretioase, care confera compozitiilor acel caracter unic. Fiecare flacon e umplut manual, inchis si ambalat in cutii rotunde, ce constituie marca distinAlcohol, Water, Parfum, Benzyl alcohol, Cinnamyl alcohol, Citral, Eugenol, Isoeugenol, Cinnamal, Coumarin, Geraniol, Anise alcohol, Benzyl cinnamate, Farnesol, Linalool, Benzyl benzoate, Citronellol, Limonene, Evernia prunastri extract"


 Pentru mai multe detalii vizitati site-ul BioBunatati si blogurile fetelor mentionate la inceputul postarii.




Pupici,
Andreea

Supercounters