Produs testat: Crema contur ochi Q10 si ceai verde Cosmetic Plant

Descrierea oficiala a produsului:

Crema contur ochi Q10 si ceai verde

"Complexul bio-activ rezultat din asocierea coenzimei Q10 cu uleiul de sâmburi de struguri, extractele de ceai verde, gălbenele, albăstrele şi vitaminele A şi E, asigură o îngrijire specială pielii sensibile din jurul ochilor, prin regenerarea ei în profunzime. Sistemul de filtre UVA / UVB îmbogăţit cu vitamina E protejează de radiaţiile ce cauzează îmbătrânirea prematură. Ingredientul cu structură similară factorului natural de hidratare, alături de pantenol, asigură o hidratare intensă şi de lungă durată. Structura lejeră permite o absorbţie rapidă. Ridurile profunde vor fi reduse, iar apariţia altora noi va fi mult întârziată. Aplicată zilnic dimineaţa şi seara, după demachiere, pe zona din jurul ochilor, prin mişcări uşoare de masaj, pielea va fi mai fermă, elastică, netedă şi catifelată."


Nu ma pricep sa deslusesc ingredientele produsului,dar daca altii se pricep ,evident,pot trage o privire pe listuta de ingrediente:

                                                            * * *
Aqua, Cetyl alcohol, Caprylic/capric triglyceride, Glycerin, Stearic acid, Potassium cetyl phosphate, Isopropyl myristate, Dimethicone, Titanium dioxide, Alumina, Simethicone, C13-14 Isoparaffin, Laureth-7, Polyacrylamide, Olea Europaea oil, Calendula Officinalis extract, Vitis Vinifera seed oil, Centaurea Cyanus extract, Camelia Sinensis leaf extract, Squalane, Ubiquinone, Panthenol, Tocopheryl acetate, Retinyl acetate, Sodium lactate, Lactic acid, Serine, Sorbitol, TEA-lactate, Urea, Sodium chloride, Laurylaminopropylglycine, Lauryldiethilenediaminoglycine, Allantoin, Alcohol denat., Sodium benzoate, Methylparaben, Disodium EDTA, BHA.

                                                     * * *
 
Prezentare:  30 ml

Producator:  Cosmetic Plant

Pret:  12.70 lei

Parerea mea:

Am auzit pentru prima data de aceasta crema din blogosfera.Nu mai retin numele blogului respectiv dar cert este ca mi-a atras atentia faptul ca se plangea ca ambalajul produsului este cam cheap.Nu serios,la 13 RON ce ambalaj vrei?! Iar mie in afara de cutiuta produsului,ambalajul in sine in care se afla crema e chiar cute! Avand in vedere ca are pompita,e chiar igienic! De cand am vazut-o mi-am zis in sinea mea ca atunci  cand voi consuma produsul,am sa folosesc recipientul pentru fond de ten (de exemplu pentru Revlon Colorstay) sau pentru diverse uleiuri. Ce mi se pare cute e faptul ca e transparent recipientul si poti estima cat produs mai ai inainte s ail termini si deci sa cumperi altul.
Am achizitionat aceasta crema in ideea  hidratarii zonei  ochilor,dar nici pe departe nu m-am gandit ca m-ar putea salva de aparitia ridurilor.Sunt produse mult mai scumpe decat acesta  care se lauda ca fac asta si nu o fac! 

Imi place la aceasta crema ca nu contine parfum,desi are un usor miros subtil de plante.Am incercat sa identific mirosul cu ceva,dar parca nici a ceai verde nu imi miroase.Ce ador la aceasta crema e faptul ca nu e lipicioasa! Nu vreau sa fiu rautacioasa dar am mai testat eu recent o crema de ochi care lipeste groaznic si care irita ochii si lumea a tot laudat-o doar,doar poate castiga premiul cel mare …
Aceasta va asigur ca are textura lejera,intra rapid in piele,nu irita zona ochilor,nu da senzatia aia a ochilor de lacrimare!
Eu o folosesc doar seara inainte de somn,dupa demachiere,chiar nu reusesc dimineata sa ma dau cu ea,abia imi amintesc de crema pentru ten.. deci da.Crema se lauda ca ar contine albastrele si evident am fost incantata pentru ca albastrelele au un cunoscut rol anticearcan.Nu mi-a atenuat cearcanele sau mai bine spus,le am prea accentuate ca biata crema sa isi faca efectul.In orice caz crema nici macar nu se lauda ca ar atenua cearcanele!

Cantitatea produsului e generoasa,in general cremele de ochi  au maxim 15 ml, aceasta are 30 ml.
Nu stiu ce as mai putea spune despre aceasta crema decat faptul ca imi place mult si cu siguranta va mai urma sic el de-al doilea tub! E produsul meu favorit de la Cosmetic Plant! As putea sa mai adaug altceva? Produs recomandat!

La final as vrea sa va reamintesc  faptul ca review ul meu pozitiv la aceasta crema nu are nici un fel de legatura cu faptul ca am primit-o de la Cosmetic Plant cadou impreuna cu alte produse. Atunci cand  nu imi place ceva la un produs sa fiti sigure ca o sa relatez asta si o sa va convingeti de treaba asta la urmatorul produs care l-am pregatit pentru review. E tot asa un produs primit,dar care m-a  cam dezamagit.Nu va spun firma,aflati zilele urmatoare.

Last Edit: Am uitat sa mentionez faptul ca deja am trei saptamani de cand o folosesc,ca se consuma relativ putin produs si ca imi simt pielea hidratata corespunzator in jurul ochilor.Nu stiu cat a contribuit exact aceasta crema la hidratare (dar in orice caz hidrateaza!),pentru ca am folosit si ulei de migdale dulci presat la rece fix in colturile ochilor in fiecare seara.


Pupici,
Andreea

Supercounters